Home / Linkovi / Vjerenik me je zatekao u krevetu sa drugim i ostavio, ali nisam bila sa muškarcem, niti sa ženom, već sa (Video)

Vjerenik me je zatekao u krevetu sa drugim i ostavio, ali nisam bila sa muškarcem, niti sa ženom, već sa (Video)

“Vjerenik me je zatekao u krevetu sa drugim i ostavio, ali nisam bila sa muškarcem, već sa duhom”, rekla je u svojoj ispovijesti Britanka Ametist Rilm (27).

Ona tvrdi da je imala se*s sa barem dvadeset duhova i da nakon tog iskustva ne želi više da vodi ljubav sa muškarcima. Ametist koja je savjetnik za “duhovno vođstvo” nedavno se pojavila na britanskom TV šou kako bi ispričala svoje iskustvo i objasnila kako je to kad imaš se*s sa duhovima, piše “Webtribune.RS“…

Ona je rekla da je prvo takvo iskustvo imala prije 12 godina, kada su se ona i njen tadašnji vjerenik preselili u novu kuću. Navodno je ubrzo poslije useljenja počela da osjeća prisustvo “stranog tijela” u krevetu.

“Počelo je kao čista energija, ali onda je to postalo i fizičko iskustvo”, rekla je Ametist voditeljima.

“Osjetila sam pritisak na bedrima i dah na vratu. Ojsećala sam se sigurno dok smo imali se*s. Osetila sam ga. Teško mi je da to objasnim. Istovremeno sam osjećala tu bestežinsku energiju, ali i nekakvu težinu i njegov dah. Mazio me je.”

Ametist je rekla da je ljubavna afera sa duhom trajala tri godine.

“Sve je puklo kada je njen vjerenik došao ranije sa posla i video siluetu koja je bila na meni”, rekla je Ametist.

Dodatno je iznenadila voditelje kada je rekla da želi da zatrudni sa jednim od svojih ljubavnika-duhova. Tada je priznala da je imala se*s sa čak 20 duhova, a na pitanje kako razlikuje duhove odgovorila je da je to isto kao i sa ljudima. “Imaju različitu energiju”, rekla je Ametist.

Rilmova nije prva osoba koja tvrdi da je imala se*s sa duhovima. Pjevači Bobi Braun i Keš svojevremeno su takođe tvrdili da su imali takva iskustva.

Aleksandra Holcer koja istražuje duhove, kaže da svi koji su opisivali se*sualni odnos sa njima imali ista iskustva i opisuju to “teškim”, ali ne pretjerano “vrućim” osjećajem.

“Ljudi koji tvrde da su imali se*s sa duhom kažu da su imali osjećaj težine, pritiska na njima, pa čak i penetracije, ali da duhovi nemaju toplotu”, kaže Holcova i dodaje da je ambijent veoma hladan kada su oni u sobi.

IZVORI: haber.ba/webtribune.rs

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *