Home / Linkovi / Uzas u Srbiji: Muškarac (65) držao maloletnicu u podrumu kao s3*sualnu robinju! Svaki dan ju je..

Uzas u Srbiji: Muškarac (65) držao maloletnicu u podrumu kao s3*sualnu robinju! Svaki dan ju je..

Muškarac D. R. (65) iz Starih Banovaca uhapšen je zbog sumnje da je deset dana s3*sualno zlostavljao maloletnu devojčicu, koju je držao kao robinju u svojoj kući.

Porodica maltretirane i seksualno napastvovane devojčice je, kako nezvanično saznajemo, njen nestanak prijavila u subotu, 14. marta. Mesec dana kasnije, prilikom pretresa kuće muškarca zbog sumnje da u njoj čuva oružje, devojčica je pronađena u jednoj od soba.

– Dete je policiji reklo da ju je D. R. redovno s3*sualno zlostavljao upotrebljavajući divljačku silu. Takođe, zabranio joj je da izlazi iz kuće. Pretio joj je da će je ubiti ako se usudi da pređe prag. Drhtala je, zbunjeno zurila i vapila za vazduhom kad ju je policija pronašla kako nepomično sedi na podu mračne i prašnjave sobe – kaže naš izvor.

Nezvanično, devojčica je bila u hraniteljskoj porodici, koju je svojevoljno napustila i završila u stanu nepoznatog muškarca.

– Ona je ranije u više navrata odlazila od kuće, ali se uvek vraćala. Nije je bilo nekoliko dana, pa je prijavljen njen nestanak – navodi izvor Kurira.

Policija je, kaže naš sagovornik, u stanu D. R. prilikom pretresa pronašla gasni pištolj sa četiri metka za koji muškarac nije imao dozvolu.

– S3*sualni manijak je odmah priveden i zadržan u policijskoj stanici. Potom je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Određen mu je i pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja.

izvor: Kurir.rs

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *