Home / Astrologija / Tri horoskopska znaka od kojih treba bežati kao đavo od krsta

Tri horoskopska znaka od kojih treba bežati kao đavo od krsta

Sigurno ste do sada upoznale muškarce koji iskorišćavaju žene, možda su to baš prijatelji, a možda ste baš vi bili sa jednim od njih. Zvezde otkrivaju kako da ih lako otkrijete, te da se tako lako i klonite.

Rak

Rak je naprosto emotivna „slina“ koja voli da se razlači u svakom smislu te reči kroz naš život. Ne znaju jadni šta će sa sobom i svojim emocijama, kojih ima toliko da ih je nemoguće sve savladati. Ako vas vole, vole će vas do kraja života, ali ako se razmišljaju da li će da budu sa vama ili ne, bolje vam je da pokupite prnje i da bežite glavom bez obzira, u protivnom ubiće vas kuknjavom.

Jarac

Osoba koja je večito emotivno ograđena. Glume ludilo i prave se nedodirljivim. Možda je najbolje da ih ostavite da udaraju rogovima u neki zid i da tvrdoglavno stalno budu u pravu, jer za normalnu komunikaciju a samim tim i vezu, nisu sposobni.

Bik

Još jedan rogonja koji je u stanju da vam probije moždane komore. Kad se uzbude u stanju su da vam neviđeno dosađuju, ali kao i njihova braća Jarčevi, emocije su im strano telo. Ne znaju šta će sa njima. Lakše im je da vas uvrede, nego da vam udele kompliment.

prva.rs

O nama cura

Vidi još

Dnevni horoskop za 24. 4. 2018.

Ovan Danas bi bilo dobro da se posvetite više sportu, zabavi i izlascima. Nemate fokus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *