Home / Astrologija / Astro upozorenje do kraja mjeseca: Bivša ljubav se vraća u život ovim znacima

Astro upozorenje do kraja mjeseca: Bivša ljubav se vraća u život ovim znacima

Lav

Lavovi, spremite se za uzbudljivi kraj mjeseca koje će vam doneti toliko prilika da nećete znati šta tačno da izaberete! Zbog Venere koja se nalazi u vašem znaku ostaćete zapaženi gde god da se pojavite, tako da ni stara ljubav neće odoleti vašem šarmu! Dobro razmislite da li da pružite bivšem partneru još jednu šansu ili možda da uplovite u nove vode. Zbog Marsa koji će u avgustu ući u vašu petu kuću bićete u dilemi, ali šta god da izaberete nećete se pokajati

Vaga

Iako vam je bilo burno početkom leta, drage Vage ta situacija će se promeniti. Na vašu sreću ili žalost, imaćete sve predispozicije da se bivši partner pokaje i zamoli za drugu šansu. Na vama je naravno odluka šta ćete učiniti. Od 9. septembra Jupiter ulazi u vaš znak i obećava dobre aspekte i zadovoljstvo na ljubavnom planu.

Strelac

Nakon turbulentnog početka mjeseca, ovo leto donosi poboljšanje na ljubavnom planu. Kada Mars početkom avgusta uđe u vaš znak, doći će i dugoočekivana poruka i pokajanje od bivšem partnera ili osobe koja vas je povredila. Ne dozvolite da vas poremeti i ne donosite nikakve odluke ako niste sigurni da bi ovog puta nešto bilo drugačije. Jupiter 9. februara ulazi u vašu 11. kuću, zbog čega će stvari biti jasnije i kristalnije, a i moguće je da se zaljubite kao nikada do sada!

(Cosmopolitan)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *