Home / Linkovi / Lek za koji svaka zena treba da zna: Rješava najveći ženski problem bukvalno preko noći

Lek za koji svaka zena treba da zna: Rješava najveći ženski problem bukvalno preko noći

Vaginalne infekcije su veoma neugodne, a dosta žena se susreće s njima. Zato posebnu njegu trebate voditi o intimnom području. Prati se često i obavezno posušiti papirom ili pamučnom takninom.

Bakterije se skupljaju na vlažno područje. Perite se uvijek nešto hladnijom vodom jer vruća voda samo potiče razmnožavanje bekterija. Vruća voda će povećati i krvarenja tokom menstrualnog ciklusa, a uz to još može dovesti do pobačaja kod trudnica.

Ono što vam može pomoći kod infekcija jeste jogurt koji možete nanijeti na to područje. Osim toga, trebate ga i piti jer će dobro doći za cjelokupno zdravlje.

Još jedno rješenje jeste bijeli luk. Uzmite nekoliko čehna, ustinite ih i nanesite na vaginalno područje. Radite to nekoliko dana dok infekcija ne iščezne. Nemojte olako shvatati brigu o intimnom područje jer pogoršanje infekcija može dovesti do ozbiljnih problema.

Idite redovno na preglede kako biste imali informacije o svome stanju i kako biste što prije počeli reagovati na određeno stanje ili dobili odgovarajuću terapiju.

Nadamo se da će vam ovaj članak biti od koristi, a za više postova o zdravlju i prirodnim lijekovima posjetite našu web stranicu te podijelite sa vašim prijateljima.

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *