Home / Astrologija / VENERA U OVNU DO 31. MARTA 2018: Plamteće strast između ljubavnika koji su izvan svih tabua ili parova s velikim razlikama u godinama

VENERA U OVNU DO 31. MARTA 2018: Plamteće strast između ljubavnika koji su izvan svih tabua ili parova s velikim razlikama u godinama

Venera u Ovnu do 31. marta 2018: Venera je 7. marta ušla u znak Ovna i ostaće u njemu sve do 31. marta. Dok se u prethodnom periodu prepustila maštanju, te su je muzika, poezija i tajnovitost nosile u druge svetove, bežeći pritom od svega vidljivog, tražeći savršenstvo i zaljubljujući se u romantične tipove, sada se Venera u ovom znaku ponovo rađa.
Godišnji horoskop za 2018. Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini…
Sada ulaskom u ovaj vatreni znak Ovna željna je svega novog, te iz sveta mašte prelazi u realizaciju zamišljenog. Venera je sada puna života, želela bi toliko toga, piše Astro portal. Strastvena, divlja i opčinjena samim životom, ona ne preza ni pred čim niti ikoga čeka, ona sama uzima ono što želi – sad i odmah!

Međutim, samim ulaskom u znak Ovna pravi kvadrat sa Saturnom iz Jarca koji je drži pod kontrolom, u okovima. Hladi je i traži od nje da još malo pričeka, da se smiri, jer ne može tek tako olako pokoriti svet svojom vatrom koja bukti.

Ovo je sukob mladih i starih ljudi, mladih punih života koji bi najradije poleteli u visine dok im stariji i mudriji kažu: Ne, prvo reši sve svoje obaveze, a onda se zabavljaj. S obzirom da je i Merkur ušao u znak Ovna, kojeg Saturn takođe smiruje i usporava, cela se situacija nekako kuva iznutra, a nikako i da se pokrene.

Saturn će nam tako zadavati muke sve do 17. marta, a onda će krenuti da pravi kvadrat s Plutonom. Tek tada će se rušiti zidovi u nama, oni duboki i stari kojih se još čvrsto držimo i zbog kojih nikome ne dopuštamo da nam se približi. Tada će vatrena Venera početi da otapa Plutona. Iako će se on i dalje praviti totalno hladan i nedodirljiv, ali iznutra će i on goreti, duboko u njemu plamteće ona stara vatra – strast između ljubavnika koji su izvan svih tabua ili ljubavnika s velikim razlikama u godinama.

I asteroid Lilith nalazi se u Jarcu, tačno između Plutona i Saturna, a ovaj asteroid predstavlja žensku stranu Plutona, boginju seksualnosti, ali one duboke, mračne seksualnosti koja nas opčinjava i koja nas nekada toliko plaši da ni sami ne znamo šta nas je to spopalo. U ovom razdoblju će Lilith formirati kvadrat prema uzavreloj Veneri, i biće to zanimljiva borba vatre i leda.

Ko će pobediti u svemu tome tek treba da se vidi, ali oboje će strastveno i tvrdoglavo držati strane. Kao što je to opisano u filmu “Doba nevinosti”, gde postoji neopisiva strast, ali zbog društvenih normi nije ostvariva, pa plamti ispod površine.

Toj borbi vatre i leda, 20. marta priključuje se i planeta Mars, koja ulazi u znak Jarca, dok će Sunce preći u znak Ovna. U isto veme i asteriod Juno će praviti konjukciju sa Neptunom, pa će se tada mnogi i zaljubiti, i to možda u nekoga na koga do tada nisu ni pomislili, a ko je možda puno stariji ili mlađi od njih.

A onda, od 23. marta, Venera će biti u konjunkciji s Uranom, dok će istovremeno Merkur početi svoje retrogradno kretanje. Vratiće nas time na neke stare prilike koje tada nismo mogli da ostvarimo. Ali sada nema više zastoja i suzdržavanja, jer vatrena snaga mladog Ovna otopiće i najhladnija srca. Najednom zidovi će se srušiti i ništa neće moći zaustaviti vatru u njenom pohodu na ono što je poželela.

Ovnovska snaga nikog ne pita, nju nije briga ni za šta. Ona se baca u naručje bez obzira na sve one pridike koje je dosad slušala. Bez obzira na sve društvene norme koje se nameću i ograničavaju, ona je sada tu da sve to sruši i uživa u tako željenoj i dugo čekanoj strasti. Nema te prepreke koje ona sada neće moći preći, jer njena upornost i volja za životom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

besnopile.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *