Home / Astrologija / Ljubavni saveti za 2018. za svaki horoskopski znak

Ljubavni saveti za 2018. za svaki horoskopski znak

Svim horoskopskim znacima 2018. biće zanimljiva godina u ljubavnom smislu. Zato vam donosimo najbolje ljubavne savete za svaki horoskopski znak koji će vam u 2018. doneti sreću. Čak i ako ne verujete u horoskop, poslušajte ih.

Ovan

Ako ste zapeli u vezi koja ne vodi nigde u 2018. napokon preduzmite nešto. Počnite malo više da razmišljate o budućnosti i otvoriće vam se oči.

Bik

Nemojte dopuštati nekome da vas podcenjuje. Vi zaslužujete nekoga ko će vas voleti, poštovati i uz koga ćete se osećati samouvereno.

Blizanci

Zaboravite na sve loše stvari iz prošlosti i naučite da se volite, a tako će vas i drugi voleti lakše.

Rak

Ne dajte drugima da iskorišćavaju vašu dobrotu. Ako vas neko voli, biće spreman da sa vama napravi kompromise i uzvrati istom merom.

Lav

Za sreću u ljubavi treba malo da se potruditE, a vi to ponekad zaboravite. Setite se malo češće da pokažete voljenoj osobi da vam je stalo i vaša ljubav će nastaviti da cveta.

Devica

Istupite iz svoje sigurne zone i pokažite osećanja. Iznenadićete se koliko ćete se bolje osećati, a i vaša voljena osoba će pozitivno reagovati.

Vaga

Za promenu, stavite malo sebe na prvo mesto i insistirajte na svojim željama.

Škorpija

Ako još niste našle onog pravog, to ne znači da nećete. Dobre stvari obično se događaju kada se najmanje nadate i to je misao kojom treba da se vodite u 2018. godini.

Strelac

Naučite da raspoznajete užitak od ljubavi.

Jarac

Prestanite da budete toliko kritični prema sebi. Kada osoba pršti od samopouzdanja odmah je i privlačnija.

Vodolija

Razmislite o osobinama i navikama koje treba da promenite jer su vas do sada koštale sreće u ljubavi i poradite na tome.

Ribe

Prestanite da suzbijate osećanja i češće se otvorite prema voljenoj osobi. Time ćete im dati do znanja da im verujete, a čak i ako ne dobijete nikakav savet ni odgovor, osećaćete se bolje jer ste s nekim podelili nešto što vas tišti.

Izvor: B92

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *