Home / Linkovi / Izliječio sam Psorijazu pomoću nečega toliko jednostavnog i Besplatnog! Ovoga se niko prije nije sjetio…

Izliječio sam Psorijazu pomoću nečega toliko jednostavnog i Besplatnog! Ovoga se niko prije nije sjetio…

Psorijaza je poznata hronična bolest kože zbog koje je ona prekrivena bijelim ljuskama, svrbi, i suha je. Postoji mnogo lijekova u prodajia mi vam predstavljamo prirodan recept koji će vam pomoći u liječenju psorijaze.Za pripremu ovog lijeka trebate samo jedan sastojak koji je svima lako dostupan a liječenje će biti veoma efikasno i brzo.

Potrebni sastojci:

1 kašika korijena od čička

3,5 dl vode

Priprema: Priprema je veoma jednostavna, korijen čička treba kuhati u vodi oko 10 minuta. Čaj uvijek treba piti svjež, odmah nakon pripreme, tri puta dnevno. Imajte na umu da je i ishrana veoma bitna i treba da bude što zdravija, svježija i jednostavnija. Za više postova o zdravlju i prirodnim lijekovima posjetite našu web stranicu te podijelite sa vašim prijateljima. Hvala!

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic: Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cela kuća čista i pospremljena! Na stolu u kuhinji ugleda papirić gde je pisalo: “Dragi, otišla sam u kupovinu. Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!” Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: Ah, ništa, došao si oko 3 sata ujutro, pijan k’o zemlja, sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku, pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala ti skinuti pantalone, ti si rekao: “Gospođo, pustite me na miru, ja sam oženjen”!

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *