Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 12. mart 2018. Ovan odlično, Bik trpi kritike na poslu, Blizanac zadovoljan u ljubavi, Rak u sukobu sa partnerom…

Dnevni horoskop za 12. mart 2018. Ovan odlično, Bik trpi kritike na poslu, Blizanac zadovoljan u ljubavi, Rak u sukobu sa partnerom…

Dnevni horoskop za 12. mart 2018. Ovaj ponedeljak donosi jaku energiju sa sobom, samo treba da je dohvatite i iskoristite na pravi način.

Dakle, danas krenite jako da radite, bacite se ne sve one poslove za koje do sada niste imali hrabrosti ili energije, borite se danas za bolje sutra i sigurno ćete da uspete. Odličan je dan i za komunikaciju, pa razgovarajte o svim idejama, svim planovima koje imate, piše današnji dnevni horoskop.

Drugi deo dana odličan za napredak na privatnom planu, iskoristite da ga obradujete vašu drugu polovinu, podelite vašu pozitivnu energiju i uživajte u životu.

Ovan
POSAO

Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama.

LJUBAV

Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik
POSAO

Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

LJUBAV

Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Blizanci
POSAO

Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV

Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE

Problemi sa urinarnim putevima…

Rak
POSAO

Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo.

LJUBAV

Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav
POSAO

Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.

LJUBAV

Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica
POSAO

Nalazite se u neobičnoj situaciji. Zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život.

LJUBAV

Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da
sagledate one dobre strane.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku…

Vaga
POSAO

Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.

LJUBAV

Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Škorpija
POSAO

Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.

LJUBAV

Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac
POSAO

Primećujete da novi dogadjaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.

LJUBAV

Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima…

Jarac
POSAO

Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet.

LJUBAV

Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Vodolija
POSAO

Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.

LJUBAV

Strpljivo sačekate na nečiji poziv. Nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.

ZDRAVLJE

Odlično.

Ribe
POSAO

Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.

LJUBAV

Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

besnopile.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *