Home / Linkovi / Djevojke se obukle provokativno, ali zbog jednog detalja im se sada smije cijeli svijet! (FOTO)

Djevojke se obukle provokativno, ali zbog jednog detalja im se sada smije cijeli svijet! (FOTO)

Nažalost, sve više djevojaka misli da je uredu objavljivati provokativne slike na društvenim mrežama. Ne znaju da je elegancija mnogo privlačnija od tog načina.

Danas one misle koliko će lajkova skupiti, a to da li izgledaju kao jeftine cure, nije ih briga. Malo razmislite o onome što radite.

Normalnog i pažljivog muškarca svakako nećete tako privući. Iskompleksiranog hoćete, a i njemu ćete dosaditi brzo.

Tako su ove 2 djevojke željele obaviti sliku koja će privući pažnju. Mislile su kako će to biti super. Ipak, zaboravile su na mali detalj. Ako malo bolje pogledate, vidjet ćete da su kod jedne djevojke štikle veće bar 2 broja.

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic: Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina, i jednog dana počnu oni razgovor uz jutarnju kavu o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fatu: Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom? Fata se zamisli i odgovori: Bogami, Mujo, stavila bi to u novine. Mujo se nasmije i reče: E, Fato, taman bi to novine objavile A Fata će na to: Bi Mujo, sigurno! Mujo se još jače nasmije i upita: Pa šta bi napisala? Fata ga mirno pogleda i reče: Mujina sahrana će se održati sutra u 15 sati na gradskom groblju!

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *