Home / Linkovi / SAVRŠEN ŽIVOT SE RASPAO U SAMO 20 MINUTA: Muža i mene u kući je sačekala POLICIJA sa otvorenim LAPTOPOM, a unutra je bio UŽAS!

SAVRŠEN ŽIVOT SE RASPAO U SAMO 20 MINUTA: Muža i mene u kući je sačekala POLICIJA sa otvorenim LAPTOPOM, a unutra je bio UŽAS!

Bila je udata za muškarca o kakvom je uvijek sanjala, imala je sjajan posao i kuću iz snova. Bio je to savršen život, a onda je u taj savršen život i kuću iz snova upala policija i laptop njenog supruga otkrio je tajnu koja im je razorila život.

Sa 29 godina, Brijana je mislila da je ostvarila sve što želi. Jedne večeri, dok su se ona i suprug zagrljeni vraćali kući sa večere, unutra ih je sačekala policija.

– Na stolu je stajao otvoren laptop i na njemu slike koje nikada neću moći da izbacim iz glave. To su bile slike i snimci zlostavljane djece. Čovjek koga sam voljela svim srcem bio je zavistan od dečje po*nografije – priča šokirana žena.

Taj šok, ljutnja, bijes, nevjerica isti su za svaku ženu koja prolazi kroz tako nešto. To je osetila i australijska političarka dr Rejčel Karling Dženkins.

– Moj brak okončao se istog trenutka kada sam to saznala. Otišla sam ih kuće i nisam se vratila čak ni da pokupim svoje stvari – rekla je političarka, i zadobila simpatije žena koje su prošle kroz isto.

– Strašno je to što je nakon takvog otkrića na cijelu porodicu bačena ljaga, iako niko od nas nije kriv ni za šta. Uostalom, čak se i sami osjećate prljavo iako ništa niste imali sa tim – ispričala je još jedna žena svoja iskustva sa suprugom pedofilom.

U 20 MINUTA SVE SE PREOKRENULO

Što se Brijane tiče, njena ljubav prema suprugu umrla je iste sekunde kada je vidjela slike na laptopu.

– Nakon razgovora sa policijom, za 20 minuta nestala sam iz kuće i od tad nikada više nisam vidjela bivšeg supruga. Nisam išla ni na njegovo suđenje. Ne želim ništa sa njim – priča Brijana. Njen suprug uhapšen je u okviru policijske akcije „Centurion“, izvedenoj 2008. godine, kada je u zatvoru pored njega završilo još 70 pedofila.

U godinama koje su uslijedile, Brijana se samoizolovala u pokušaju da zaboravi na noćnu moru koja joj se dogodila. Napustila je državu i vratila se poslije nekoliko godina, kada je mislila da će moći da podnese da krene iznova.

– Sada znam da sam patila od posttraumatskog stresa. Nekada sam bila vesela i razgovorljiva. Nakon tog događaja, trebalo mi je sedam godina da skupim snage i dodirnem drugog muškarca. Ne znam da li je to zato što ne vjerujem njima ili svojoj procijeni muškaraca – priča Brijana, dodajući da se i dalje bori sa sobom i pokušava da ne dozvoli da je gnusan postupak njenog muža definiše.

– Ljudi pedofile zamišljaju kao mračne, prljave tipove koji dane provode u podrumu za kompjuterom. To nema veze sa istinom. Moj suprug bio je zgodan, uspješan i druželjubiv. I mnogi drugi pedofili su takvi. I mi, supruge pedofila, smo žrtve. Ne u toj meri kao djeca, ali smo kolateralna šteta, i društvo mora da shvati da nema razloga da i nas kažnjavaju za postupke naših muževa.

(zena.blic.rs)

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *