Home / Linkovi / Roditelji iz pakla : Ostavili bebu pored puta i napisali jednu veoma užasavajuću poruku!

Roditelji iz pakla : Ostavili bebu pored puta i napisali jednu veoma užasavajuću poruku!

Neki ljudi zaosat pružaju svu ljubav svojoj, ali i tuđoj djeci. Nažalost, postoje i oni koji ne brinu ni za svoje dijete. Razumijemo da možda neko nije u mogućnosti da podiže diejte, ali uvijek ima bolji način.

Može se dati na usvajanje ili pomagati na drugi način, a ne ostaviti kao smeće pored puta kao što je to urađeno u ovom slučaju. Naime, u američkoj državi Texas slučajni prolaznik je prolazio putem i čuo neko plakanje u grmlju.

Kada je prišao, šokirao se. Pored puta je u kolijevci bila beba, a na kolijevci se nalazilia poruka. Šokiran, pročitao je poruku na kojoj je pisalo: “Razvodimo se i nije nas briga za dijete, ako ga hoćete, uzmite ga”.

Nije mogao vjerovati da neko može biti tako surov i to prema vlastitom djetetu. Kakav ste vi monstrum, ako ovo imate savjesti ovo uraditi? Čovjek je pozvao policiju, policija je našla roditelje. Roditelji su kažnjeni i pored svega nisu osjetili krivicu. Socijalna služba se pobrinula. Ovo je zaista žalosno. Beba je mogla umrijeti pored puta. Srećom, beba je zbriunta i dobro je. Našli su nekoga ko će joj pružiti potrebnu ljubav.

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *