Home / Linkovi / Kupio je sinu trenutno popularniju igračku, a kad se vratio kući vidio je užasnu scenu, Upozorava ostale roditelje da

Kupio je sinu trenutno popularniju igračku, a kad se vratio kući vidio je užasnu scenu, Upozorava ostale roditelje da

Roditelji, uvijek pazite na svoju djecu, s kakvim igračkama se igraju., s kim se druže,šta gledaju i šta rade. Trenutak vaše nepažnje i mogu se naći u opasnosti.Uvijek obratite pažnju na njih.

Vjerovatno ste čuli za popularnu igračku “fidget spinner” koju mnogi imaju, pa čak i odrasli. Interesantna je i zabavaljamo se vrteći je. Možete pronaći dosta snimaka gdje neki ljudi rade razne trikove sa ovim spinnerom.

Ipak, ovdje vam donosimo jedan slučaj koji vas treba upozoriti. Naime John Harris je svome sinu kupio ovu igračku. Zažalio je zbog toga jer je dječak gledao neki video sa trikovima koje rade uz pomoć spinnera i povrijedio se.

Povrijedio je dio iznad usne i krvario je. Sreća pa se nije time udario u oko, tada bi baš bilo ozbiljnije. Stoga, roditelji obratite pažnju na koji način se vaša djeca igraju. Nekada sebe, ali i druge, zaista naizgled običnim igračkama mogu dovesti u opasnost.

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *