Home / Astrologija / Jarčevi ulaze u tajnu vezu zbog koje će se pokajati,a ovnovi…!

Jarčevi ulaze u tajnu vezu zbog koje će se pokajati,a ovnovi…!

OVAN

POSAO: Pred vama je veoma pozitivan dan! Moguć je neki dobitak na sreću ili novac od lutrije i tome slično. U svakom slučaju možete da očekujete veoma dobro stanje na polju finansija danas.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete značajno povećanje zarade i velike poslove. U svakom slučaju očekuje vas pomak kojem ste se nadali duže vreme.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veliki uspeh i sreća na kraćem poslovnom putovanju. Poželjna je saradnja sa osobama iz drugog grada. Ukoliko već planirate putovanje na njemu ćete ostvariti značajan uspeh.

RAK

POSAO: Pred vama je prilika da povećate svoju zaradu. Ne biste trevbali da imate nikakve probleme na polju posla. Generalno je povoljan dan pa vas ne očekuju brige ili problemi.

LAV

POSAO: Povoljan je dan da se posvetite slobodnim aktivnostima. Nećete imati velike obaveze ili važne poslove. Možete da očekujete sasvim opuštebu atmosferu u kojoj ćete biti rasterećeni.

DEVICA

POSAO: Imate dobre ideje, moguće je da vam nedostaje samo malo vremena da ih realizujete. Porazgovarajte sa svojim nadređenima o tome šta vam je potrebno kako bi ostvatili svoje zamisli.

VAGA

POSAO: Vaša kreativnost sada dolazi do izražaja u pravom svetlu. Ne biste trebali da imate preterano velik obim posla. Sve obaveze ćete prilično lako uspeti da završite tokom današnjeg dana.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas pohvale od strane nadređenih ali neće sve ostati samo na rečima. Možete da očekujete adekvatnu nagradu. Finansije su vam sve bolje i vi ste u skladu sa tim zadovoljni.

STRELAC

POSAO: Putovanje u inostranstvo može da vam donese veliku korist. Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete podršku od nekih važnih ljudi koji imaju uticaja.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste čekali na neki odgovor, danas ćete ga dočekati. Možete da se nadate veoma pozitivnoj poslovnoj atmosferi! Pred vama je odličan dan za pokazivanje vaših talenata i sposobnosti.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas pozitivna atmosfera. Ako ste za danas planirali neku poslovnu prezentaciju, dobićete važne pohvale. Pokažite da ste spremni za nova dešavanja!

RIBE

POSAO: Imate dosta obaveza i možete da pokažete koliko ste vredni i produktivni. Dolazi vam povećanje zarade. Maksimalno se posvetiteposlu i rezultati vašeg truda će biti konkretni i opipljivi.

alo.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *