Home / Linkovi / Ilija iz Ugljevika ostavio ženu i četvero djece radi Fejsbuka. Bolna ispovijest supruge Jadranke. On je meni samo…

Ilija iz Ugljevika ostavio ženu i četvero djece radi Fejsbuka. Bolna ispovijest supruge Jadranke. On je meni samo…

Ilija i Jadranka Miletić u braku su bili 11 godina. Njemu je 37 a njoj 36 i njihov brak je izgledao savršen. Dobili su četvero djece 2,3,5,8 godina starosti. Dva dječaka i dvije djevojčice.

Komšije i prijatelji su uvijek imali riječi hvale i poštovanja za ovu porodicu. Prije 7 mjeseci Ilija je kupio laptop , uveo internet u porodičnu kuću i registrirao profil na Fejsbuku.

Isprva je sve bilo ok rekla je njegova supruga Jadranka inače diplomirani socijalni radnik ali bez posla. Ništa nije bilo čudno sve do prije mjesec kada je noću počeo da ostaje sve duže i duže na fejsbuku. Znala sam ustati u wc u 4 ujutro, a on je i dalje bio za laptopom i uvjek je gasio razgovore. Mislila sam da je to nešto prolazno i da će se završiti burno a onda jedan dan me dočekao šok.

Odvezao nas je autom mojoj majci u posjetu a on se vratio nazad govoreći da mora automehaničaru jer mu nešto nije ok sa autom. Nije se vraćao cijeli dan, zvala sam ga nije se javljao na telefon a onda je postao i nedostupan. Nakon nekoliko sati sam se zabrinula i krenula našoj kući da vidim šta se dešava. Djecu sam ostavila kod majke i pozvala taxi. Kad sam stigla u stan imala sam šta i vidjet. Njegov ormar prazan , pola naše ušteđevine nema, a na stolu samo poruka. U poruci je pisalo “Ostavljam ti djecu, auto i pola ušteđevine. Našao sam drugu ženu i otišao daleko. Nemoj me tražit”.

Ostala sam skamenjena i slomljena jer nisam ničim pridonijela to da me moj čovjek napusti rekla je kroz suze Jadranka Miletić dok je našem reporteru pružala obiteljski album. Nije mogla dalje, vidi se da joj je teško . Na kraju nam je samo rekla “Prenesite ženama da čuvaju svoje muževe i da im ne daju na onaj Fejsbuk”.

Mog je Fejskbuk oteo od mene završava Jadranka razgovor za naš portal.

Izvor: koktel.org

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *