Home / Astrologija / HOROSKOP OTKRIVA KAKO IZGLEDAMO: Ovna odaje piskav glas, Bikovi imaju deblji vrat a Blizanci su nežne konstrukcije

HOROSKOP OTKRIVA KAKO IZGLEDAMO: Ovna odaje piskav glas, Bikovi imaju deblji vrat a Blizanci su nežne konstrukcije

Ovan

Izgleda su uglavnom sportskog, vitki su, zategnuti, čvrstog koraka, odlučnog izraza lica, obično naglašenih vilica, čela kosog i postalvjenog unazad.

Bik

Masivne su građe, jakih nogu i širokog potiljka, olovnih pokreta, oporog i teškog hoda. Mahom ih krasi deblji vrat, širokog su i mesnatog lica, kao i širokog čela.

Blizanci

Nežne su konstrukcije, sa vidno izraženim zglobovima. Mahom su dugih ruku i vrata, uskih grudi, šupljih leđa i nemirnih pokreta. Kad hodaju, poskakuju.

Rak

Ako hoćete da ih prepoznate, samo obratite pažnju na njihovo lice. Obično su to ljudi kao Mesec okruglog lica, malog nosa i uglavnom malih i poverljivih očiju.

Lav

Dostojanstvenog držanja, uspravni, odmerenog i laganog hoda. Otvorenog i jakog pogleda i četvrstatog lica, gledaju ravno i visoko.

Devica

Držanje im je obično uzdržano, a odlikuje ih hladan i diplomatski šarm. Šuplja leđa, dugačke ruke, glava okrugla i koščata, glatko lice, hladan i ispitivački pogled.

Vaga

Izgleda su uglavnom vitkog i njišu se pri hodu. Imaju ovalno lice, a koža im je glatka i nežna. Vrat im može biti ili napadno debeo, ili tanak.

Škorpija

Obično su srednjeg rasta, mišićavi, karakterističnog čvrstog hoda, tamne kose i puti, lica kao isklesanog na spomeniku; pogled taman i ukočen, sjajne vučije oči koje bodu.

Strelac

Izgleda su prijatnog, ali varijacije se dešavaju usljed loših odnosa između velikih i teških planeta.

Jarac

Izgleda su obično koščatog. Hod im je pažljiv i odmeren, a ten zemljane boje. Uglavnom imaju napadno jak nos, a leden pogled.

Vodolija

Kada je izgled Vodolije u pitanju, dominiraju dva tipa: božanski i demonski. To znači da su ili lepi, prijatni, malog nosa, čistih i otorenih očiju, ili pak ružni, svojeglavi, kukastog i velikog nosa, buljavih očiju.

Ribe

Kada na ulici vidite nekoga ko ide nečujno, po strani, zamišljen i zakopčan do grla, glave uvučene u okovratnik, gotovo sigurno je to pripadnik znaka Riba.

(BalkansPress / Aura.ba)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *