Home / Linkovi / Fenomenalno otkriće oduševilo svijet: Gorivo ubrzo ide u historiju – Vozit ćemo se besplatno!

Fenomenalno otkriće oduševilo svijet: Gorivo ubrzo ide u historiju – Vozit ćemo se besplatno!

Kako je naveo iranski naučnik po imenu Aladin Kasemi, ujedno i pronalazač ovog otkrića, motor auta proizvodi vodenu paru te na taj način uopšte ne zagađuje zrak!

Naime, on je predstavio svoj izum, a u pitanju je auto za koji on tvrdi da se puni vodom. Na taj način auto može da pređe čak 900 kilometara sa 60 litara vode, za 10 sati.

Snaga se generiše tako što vodik i kisik proizvode hemijsku reakciju i stvaraju potrebnu energiju za pokretanje automobila. Motor auta proizvodi samo vodenu paru i tako ne zagađuje zrak. Više o njegovom otkriću pogledajte na ovom videu:

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic: Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina, i jednog dana počnu oni razgovor uz jutarnju kavu o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fatu: Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom? Fata se zamisli i odgovori: Bogami, Mujo, stavila bi to u novine. Mujo se nasmije i reče: E, Fato, taman bi to novine objavile A Fata će na to: Bi Mujo, sigurno! Mujo se još jače nasmije i upita: Pa šta bi napisala? Fata ga mirno pogleda i reče: Mujina sahrana će se održati sutra u 15 sati na gradskom groblju!

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *