Home / Linkovi / “Bila sam u 9. mesecu trudnoće i pitala muža kakva mu je to izraslina na pe**su. Rekao je da je od stresa, Skandalozan brak NAJBUJNIJE PLAVUŠE ima i…

“Bila sam u 9. mesecu trudnoće i pitala muža kakva mu je to izraslina na pe**su. Rekao je da je od stresa, Skandalozan brak NAJBUJNIJE PLAVUŠE ima i…

On je svetska rok zvezda, ona plavuša sa najbujnijim oblinama na svetu. Uz sve to, venčali su se nakon samo 96 sati poznanstva. Pa koje su šanse da iz toga ispadne nešto loše, zar ne?

Radi se, naravno o Pameli Anderson i Tomiju Liju. Njih dvoje su 1995 godine ušli u brak. Kako su odluku doneli na brzaka, takvo je bilo i venčanje – na plaži, u bikinijima. Iznenađujuće, ali brak je potrajao čak tri godine.

Usledio je razvod, međutim, nisu mogli jedno bez drugog, te su se stalno mirili i ponovo raskidali. Poslednji put bilo je to 2008. godine. Za to vreme, izrodili su dvoje dece – Brendona Tomasa Lija, koji danas ima 21 godinu, i Dilana Džegera Lija, godinu dana mlađeg.

Nije Pamela dobila od Tomija samo dvoje dece, već i hepatitis C.

– Kada smo se venčali, oboje smo otišli na detaljan pregled. Testirali smo se na AIDS i sve ostale moguće testove. Mislili smo da je to normalno. Kada je Tomi izvadio krv, lekar mu je rekao: “Imate hepatitis C i morate to da kažete Pameli”. Sledeći put kada je imao pregled, lekar ga je pitao da li mi je rekao. Tomi ga je uverio da jeste, ali istina je da mi nije rekao – ispričala je medijima Pamela kada je saznala da boluje od strašne bolesti. Dobila ju je, kaže, onda kada je tatu umetnik došao da uradi Tomiju tetovažu. Pamela se oduševila dizajnom i poželela istu na svom telu. Tatu majstor je rekao da je poneo samo jednu iglu, ali su zajednički zaključili da to nije problem, jer su ionako venčani.

Pamela je, besna, kasnije iznosila i da to nije jedina stvar koju joj je preneo. Bio je tu i čitav spektar polnih bolesti.

– Sećam se kada sam bila u devetom mesecu trudnoće, pripremali smo se za seks i primetila sam da ima neku izraslinu na penisu. Rekao mi je da je to od stresa – pričala je Pamela.

To bi bilo par najvažnijih slika koje oslikavaju odnos ovog venčanog para. Kako imaju dvoje dece, jasno je da će ostati vezani još dugo, uprkos tome što su razvedeni. A Tomi Li je u utorak na Tviteru objavio i da ga je rođeni sin Brendon napao i pretukao.

– Ležao sam u krevetu sa svojom verenicom kad mi je sin upao u sobu i udario me. Rekao sam mu da napusti moju kuću a on me je udario i onesvestio. Pobegao je od policije. To je cela istina – napisao je bubnjar (55) na Tviteru.

Pokazao je i sliku svoje rane, ali ju je brzinom svetlosti obrisao. Ipak, ne i dovoljno brzo, jer su brzi prsti njegovih pratilaca napravili skrinšotove.

– Srce mi je slomljeno. Možete deci da podarite sve što požele, i da se opet okrenu protiv vas – napisao je uz sliku koju je obrisao.

Napad je inače usledio samo par dana nakon što je Pamela prijavila da ju je Tomi Li napao. Uz to, na Tviteru ga mnogi napadaju da je danima blatio Pamelu na društvenim mrežama i da nijedan sin to ne bi dozvolio. A činjenica je da mu to svakako ne bi bilo prvi put da fizički nasrne na svoju bivšu ženu. U svakom slučaju, već pune 23 godine, Pamela i Tomi se naizmenično “vole” pa mrze, što na kraju eskalira u vidu porodičnog nasilja, a sada su isti scenario preuzela i njihova deca, pa su velike šanse da ćemo posledice njihovog venčanja (i razvoda), trpeti još makar 23 godine.

Izvor: zena.blic.rs

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *