Home / Astrologija / Planetarna kretanja u martu: Čuvajte se dvostrukog punog Meseca!

Planetarna kretanja u martu: Čuvajte se dvostrukog punog Meseca!

Uz dva puna Meseca, najvažnija astrološka vest biće prevlast vatrenih znakova. U utorak 6. marta Merkur i Venera ulaze u Ovna unoseći naglost, nestrpljivost i agresiju u razna životna područja. Donosićete odluke naprečac i utrkivati se sa samim sobom katkad ne vodeći računa da li su rizici i napori vredni truda.

Ljubav i mržnja rađaće se na prvi pogled, što po pravilu znači bez većeg učestvovanja razuma. Veze sklopljene u ovom periodu biće eksplozivne i kratke. Lako će vas hvatati ljutnja, pa biste mogli da kažete koješta i potom zažalite.

Napunite akumulator u samoći

Mlad Mesec u Ribama 17. marta nakratko će ohladiti vruće glave navodeći na molitvu, meditaciju i duhovnost. Mnogi će hteti da se povuku u samoću da bi dan-dva bili sami sa svojim mislima. Biće to dobrovoljna i lekovita samoća koja neće nanositi bol.

Istog dana Mars ulazi u Jarca i otvara vrata uspeha onima koji se oslanjaju na planiranje i upornost umesto na improvizaciju i nadahnuće. Koja god bila vaša životna filozofija, dok je Mars u praktičnom i koristoljubivom Jarcu isplatiće vam se taktiziranje i suzdržavanje od brzopletosti.

Prolećna ravnodnevica i početak vladavine Ovna nastupaju 20. marta predveče, naglašavajući izrazitu vatrenu energiju ovog meseca. Vreme je za iniciranje promena i počinjanje novih projekata, ali šta god da ste naumili da preduzmete prvo duboko udahnite i brojite do deset. U suprotnom, mogli biste da se zamerite Marsu i Saturnu u Jarcu.

Poslednjeg dana marta Venera ulazi u Bika i premešta fokus na udobnost, čulne užitke i dugotrajne veze.

Autor: tportal.hr

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *