Home / Astrologija / HOROSKOP ZA 7. MART Blizanci će postići veliki uspeh ako urade jednu stvar!

HOROSKOP ZA 7. MART Blizanci će postići veliki uspeh ako urade jednu stvar!

Rakovi da provere krvnu sliku, Strelci imaju problem sa bubrezima.

OVAN

POSAO: Za sada je najpametnija taktika da budete strpljivi i da čekate na neke rezultate. Nema potrebe da bilo šta požurujete. Dajte svemu dovoljno vremena, neke stvari treba da odstoje.

LJUBAV: Očekuje vas prijatan dan koji ćete provesti u društvu voljene osobe. Pred vama je prilika za uživanje u ljubavi. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. U narednom periodu se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet jer ste skloni problemima sa krvnom slikom. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Konsultujte se osobom u koju imate poverenja ako planirate da pokrećete neke poslovne promene. Pred vama je faza u kojoj nećete moći sami da se posvetite svemu.

LJUBAV: Veoma ste strastveni i uživate u svemu, ljubavi, životu, društvu vašeg partnera… Pred vama je pozitivan dan! Možete da očekujete da će i voljena osoba biti posvećena vama.

ZDRAVLJE: Moguće su hronične tegobe. Prekontrolišite nivo šećera u krvi, kao i rad štitne žlezde. Skloni ste tegobama koji se vezuju za to i treba ih na vreme otkriti.

BLIZANCI

POSAO: Vi možete da postignete veliki uspeh ako budete bili uporni i vredni. Okolina očekuje mnogo od vas. Pokažite da ste dostojni imena i ugleda koji nosite. Posvetite se poslu.

LJUBAV: Potrebno je se više posvetite potrebama voljene osobe i da naučite da prepoznate pravi trenutak za neke stvari. Sve može da se uskladi i prevaziđe ako imate dovoljno volje za to.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete dobar dan tokom kojeg nećete imati veće zdravstvene probleme. Osećate se jako dobro i generalno imate sasvim dovoljno energije u sebi.

RAK

POSAO: Moguće je da nećete ostvariti uspeh koji ste očekivali ali to ne znači da ste sasvim neuspešni. Dosta toga ste ipak postigli. Oprostite sebi za neke manje greške i zastoje.

LJUBAV: Razmišljate o bivšoj ljubavi i imate osećaj da tu nije sve ostalo sasvim jasno. Dolazi vam prilika za raščišćavanje odnosa sa njom. Ne osećate se dobro kada ste nedorečeni.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Mogući su neki manji problemi na ovom planu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe i posavetujte se sa svojim lekarom.

LAV

POSAO: Možete lako napraviti manju grešku na poslu. Potrudite se da ipak povedete računa i da se skoncentrišete kako biste izbegli neke veće probleme. Nije vam baš najbolji dan.

LJUBAV: Povoljan je trenutak za promenu emotivnog statusa. Ukoliko ste slobodni, bliži vam se prilika za novu ljubavnu vezu. Zauzeti Lavovi razmišljaju o ozvaničenju ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Nervoza je naglašena kod vas i kao da sami sebe stavljate pod neku vrstu pritiska. Potrudite se da nađete način da se opustite.

DEVICA

POSAO: Saradnici sa kojima ste okruženi na poslu imaju poverenje u vas. Moguće je da treba da obavite neki važan zadatak koji zavisi samo od vas. Spremni ste da zasučete rukave i da se posvetite poslu.

LJUBAV: Povoljan dan za početak nove veze ukoliko već postoji osoba koja vam se dopada. Pokažite joj da ste zainteresovani. Nema razloga da nastavljate da krijete svoje simpatije ka njoj.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su mogući kod ženskih pripadnika ovog znaka. U dogledno vreme se uputite na ginekološki pregled, za svaki slučaj. Osetljiviji ste nego inače.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete važan razgovor. Ukoliko ste želeli unapređenje, imaćete priliku da se dokažete. Pred vama je generalno povoljan dan za polje posla i karijere. Očekuje vas manji pomak.

LJUBAV: Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom ukoliko ste imali bilo kakve probleme u komunikaciji. Sve ćete rešiti. Pokažite joj da ste spremni da se trudite više.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Prijala bi vam masaža. Razmislite o bavljenju umerenom rekreacijom i vežbama za kičmu koje bi vam značile.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate pokretanju važnog poslovnog projekta koji će na neki način obeležiti vašu karijeru. Pred vama je odličan period za nov početak kada je ovo polje u pitanju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao vi ali to vas neće sprečiti da joj otvoreno priđete. Spremni ste i za vezu na daljinu. Želite da probate nešto novo u svom ljubavnom životu.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj. Generalno ste skloni problemima sa jetrom i sa masnoćama u krvi. Vreme je da ozbiljno razmislite o promeni režima ishrane.

STRELAC

POSAO: Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom koju ne poznajete dovoljno dobro. Oslonite se na stare saradnike sa kojima možete da stvorite najproduktivniju atmosferu na poslu.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa voljenom osobom. Neko od vas dvoje ima ozbiljnih problema sa ljubomorom. Pred vama je nešto teži dan tokom kojeg ćete biti skloni tenziji.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i bešika su naglašeni kod vas. Moguća je prehlada ili neka manja upala u predelu urinarnog trakta. Najbolje bi bilo da se pravovremeno posavetujete sa svojim lekarom.

JARAC

POSAO: Možete veoma lako ući u neki vid nesporazuma na radnom mestu. Potrudite se da ne zauzmete preterano uobražen stav. Nekada je potrebno da budete malo fleksibilniji prema saradnicima.

LJUBAV: Lako prekidate vezu kojom niste zadovoljni. Vidite za sebe novu mogućnost za sreću, sa nekim drugim. Moguće je da osećate kao da ste se odjednom oslobodili velikog tereta.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete bilo kakve nove ili značajnije zdravstvene probleme. Osećate se generalno dobro i imate dovoljno energije u sebi. Ne postoji ništa što vas brine.

VODOLIJA

POSAO: Opterećeni ste nekim problemima koji su se vratili iz prošlosti. Nemojte ponovo da ih gurate pod tepih. Pokušajte da se suočite sa svim stvarima koje bi i najmanje mogle da vas opterećuju.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva sa osobom koja deluje veoma otvoreno. Bez mnogo reči ćete uspeti da se sporazumete. Dobra energija vas spaja i samo želite da budete zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su mogući kod vas. Generalno vam sada srce može biti slaba tačka. Ukoliko se tegibe nastave, posavetujte se kardilogom. Ne zanemarujte probleme.

RIBE

POSAO: Ako želite da dokažete da možete da dominirate u svojoj profesiji, potrudite se da obavite radne zadatke koje imate. Važno je da budete maksimalno posvećeni poslu.

LJUBAV: Možete da popravite odnos sa voljenom osobom ako budete bili spremni da joj priznate svoje greške. U nekim trenucima ljubav treba postaviti iznad ličnog ponosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući kod vas. Probava vam je dosta osetljiva, pa ste skloni brojnim tegobama. Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti, odmarajte danas.

astrousluge.com

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *