Home / Linkovi / Zaustavite svoje mladeze, bradavice, crne bobuljice, bore kože i starosne dobi sa ovim prirodnim lekovima

Zaustavite svoje mladeze, bradavice, crne bobuljice, bore kože i starosne dobi sa ovim prirodnim lekovima

Bilo da su prouzrokovane promenama u našem načinu života i ishrani ili hormonskim neravnotežama, u nekom trenutku u životu svi ćemo imati različite probleme sa našom kožom.

Možda nećete znati da postoje brojni načini da se završi krticama, bradavicama, oznakama kože, crnim glavama i čak starim mestima, uz sljedeće prirodne lekove. Pokušajte da ih koristite pre korišćenja oštrih hemijskih proizvoda na koži što bi moglo pogoršati stanje kože umesto da je učinite boljim.

Krivi su česta vrsta rasta na koži koja se pojavljuje u malim, tamno smeđim tačkama uzrokovanim klasterima pigmentiranih ćelija. Evo nekoliko prirodnih lekova kako bi završili krticama.

Bijeli luk.

Eliminisanje krtica može biti lako korištenjem ekstrakta luka ili belog luka. Nanesite ekstrakt belog luka ili belog luka direktno na krticu, pokrijte sa zavojem i ostavite je na par sati jednom dnevno. Obratite pažnju da zaštitite kožu koja okružuje krtu tako što ćete ga pokriti sa mazutom ili maskirnom trakom.

Sirće.

ACV je odličan način da se oslobodite krtica na koži. Nanesite pamučnu kuglicu natopljenu jabučnom sirćetu direktno do krticu i pokrijte ga zavojem 8 sati. Vremenom, krtica će crniti i pasti.

Ricinovo ulje i soda za sjeme

Takođe možete raditi i sa mešavinom ricinusovog ulja i sode za sjemenje. Mešajte sastojke u pastu i nanijeti na krticu. Pokrijte ga zavojem i ostavite ga preko noći. Isperite ujutro i ponovite svaku noć.

Bradavice koje se obično vide na koži najčešće su uzrokovane virusnom infekcijom. To su male ispune na koži i obično se uklanjaju zamrzavanjem ili salicilnom kiselinom. Evo nekoliko prirodnih lekova za uklanjanje bradavica sa kože.

Čisti sirovi med.

Prijavljeno je da se bradavice uklonjene na ovaj način nikada ne mogu vratiti. Pokrij bradavicu u medu i zavijte ga zavojem preko noći.

Banane.

Sakupljajte bananu na bradavici svake noći dve nedelje i gledajte kako bradavica nestaje.

Sirće.

Opet s jabučnim sirćetom .. pomaže s toliko stvari! Potapajte vatrenu kuglu u njega i pokrijte zavojem. Ostavite ga na 24 sata, a zatim ga zamenite novom, a vi ćete početi da vidite bradavicu i nestanu.

Bijeli luk.

Obrišite beli luk ili sok od česna na bradavici svake noći i pokrijte zavojem. Bradavica bi trebalo da nestane u roku od dve nedelje

Oznake za kožu se najčešće pojavljuju u predelima vrata, gornjeg sanduka, podlaktica i kapaka. Koreni se obično uklanjaju zamrzavanjem ili sečenjem. Probajte ove prirodne lekove na oznakama kože da ih prirodno uklonite.

Sirće

Dab pamučna lopta natopljena jabukovim sirćetom preko oznaka kože. Ponovite ovo svakodnevno i za nedelju dana ili tako, oni bi trebali zatamnjeti i pasti sami.

Soda bikarbona i ricinusovo ulje.

Ričino ulje i soda bikarbesa miješajte u pastu i pokrivajte oznake kože sa smešom. Pokrijte sa zavojem i ponovite ovo 2-3 puta dnevno.

Ulje od čajevog drveta.

Koristite ovu metodu za oznake kože oko područja kapaka, jer je najsigurniji. Potopite pamučnu loptu u vodu, a zatim stavite 2-3 kapi ulje od čajevca na pamučnu loptu. Nakon dodavanja kožne oznake s pamučnom kuglom, pokrijte sa zavojom.

Tamne tačke su obično posledica izloženosti koži suncu ili starenja jetre. Ove tačke se obično nalaze na licu, podlakticama i rukama. Evo nekih od najboljih prirodnih tretmana za tamne ili starosne pege na koži.

Aloe vera.

Koristite gel unutar biljke aloe vera da trljajte na tamnim mestima na koži. Ostavite ga na koži oko 30 minuta svaki put kada tretirate.

Limun.

Limun je prirodni izbeljivač nego što može raditi čuda na tamnim tačkama. Potapajte pamučnu kuglu u limunovom soku i obrišite ga na svojim tamnim tačkama dva puta dnevno da biste videli rezultate.

Hren.

Mješavajte hrenu sa sirćetom i svakodnevno ga nanosite na svoje tamne tačke i gledajte kako se polako odlazi.

Luk.

Dodajte luk i nanijete ga na svoje tamne tačke dnevno. Ostavite je na licu mesta 10-15 minuta svaki put kada se prijavite.

Serumi vitamina C.

Da biste popravili oštećenu kožu i oslobodili se tamnih mrlja, serum vitamina C zaista može napraviti trik!

Izvor: novostidanas.com

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *