Home / Astrologija / Za ova tri znaka horoskopa mart je MESEC SREĆE

Za ova tri znaka horoskopa mart je MESEC SREĆE

Zima je prošla i vreme je da se probudimo iz zimskog sna. Takav je mart, vedar, nasmejan i nosilac lepih vesti. Naročito za ova tri znaka!

Sada vam otkrivamo koja će se tri znaka posebno radovati ovih dana.

DEVICA

Sanjalački, romantičan Neptun ovaj mesec će Devicama začiniti sa puno ljubavi, bilo da su već u vezi ili traže pravu osobu. Ovo je idealan trenutak za neki poseban sastanak ili poklon sa dubljim značenjem jer ćete u martu intenzivnije nego inače biti povezani sa partnerom.

Ako ste sami, ovog meseca će vas naročito privlačiti umetnički nastrojene osobe. U svakom slučaju ćete steći mnoga prijateljstva, ali obratite pažnju na Strelčeve u svojoj blizini – ako ste sami moguće je da će vam baš jedan takav ukrasti srce.

RIBE

Ako će neko biti srećković u martu, onda su to Ribe, koje su već iza sebe ostavile i sjajan februar.

Do sada ste se žrtvovali za druge i to je u redu, ali sada nastupa period kada morate da se posvetite sebi. Ovog meseca vam je dozvoljeno da radite samo one stvari koje su vam drage i ni slučajno ne razmišljajte o tome šta će svet misliti o vama. Prisetite se svih fantazija koje ste se plašili da ispunite – sada je idealan trenutak da to uradite i videćete, ishodi će biti sjajni.

RAK

Vaša deveta kuća zadužena za avanture i putovanja ovog meseca gori. Sunce u Ribama je odgovorno za deo toga, a sleduje vam i napredak na svim životnim poljima. Kupaćete se u novcu, a na poslu ćete napredovati brzinom munje. Vrlo je lako moguće da ćete otići na poslovni put koji će vam otvoriti oči na mnogo načina, a postoji šansa da pronađete posao u drugoj zemlji.

(Izvor: zena.blic.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *