Home / Astrologija / VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MART: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MART: Evo ko će imati dosta novca a ko probleme na poslu!

OVAN

U kući karijere Ovna smešteni su, na duži period, Pluton (moć i žudnja za kontrolom) zajedno sa ozbiljnim i opterećujućim Saturnom. Ovo dvoje perfekcionista zahtevaju koncentraciju, ozbiljnost i upornost. Dodatno tome, 17. marta 2018. godine uz Plutona i Saturna naći će se i energičan Mars koji kreće retrogradnim hodom i koji će se kretati kroz Jarca i Vodoliju sve do novembra.

BIK

Saturn, tradicionalan vladar kuće karijere Jarca, dobro je smešten, dugoročno i pokazuje interes za znanjem, kulturom, istraživanjem, duhovnosti, kao i za poslovna putovanja, saradnje sa inostranstvom i internet.

BLIZANCI

Puno novih prilika koje vam se nude mogu da unaprede vašu karijeru, društveno – profesionalni status i da vam donese željeni uspeh u martu 2018. godine. Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom meseca, a zatim, nakon 6. marta prelazi u srećnu 11. kuću Blizanaca.

RAK

Mars ostaje u kući posla Raka sve do 17. marta 2018. godine, što znači da je prvi deo meseca odlučan i učinkovit, ali možete očekivati obaveze i poslove koji su neplanski i moraju se rešiti u što kraćem roku ili kritične situacije koje zahtevaju hrabrost i okretnost.

LAV

Sa Saturnom u kući posla Lava, prolazite kroz period kojeg označava rad i zalaganje, tokom kojeg se stvari neće razvijati dovoljno brzo kao što bi želeli. Ali ipak, tokom marta 2018. godine možete da se nadate pobedi ili postignuću nečega što vam donosi materijalnu dobit.

DEVICA

Bićete jako zadovoljni saradnjom tokom marta 2018. godine, što vam donosi trigon između Jupitera, vladara kuće karijere Device i ponosnog Sunca, smeštenog u kući partnerstva Device. Bićete uspešni u komercijalnim poslovima, u poslovima za koje je komunikacija ključna ili onim poslovima za koje morate aktivirati vaš um ili ruke.

VAGA

Sa Suncem u kući posla Vage, kroz prve dve dekade marta 2018. godine imaćete priliku za isticanjem, jačanjem vašeg uticaja, imaćete više slobode u donošenju odluka oko stvari vezanih za vaš profesionalni život i više će vas ceniti.

ŠKORPIJA

Tokom marta 2018. godine, kroz kuću karijere Škorpiona prolaze Venera i Merkur, a u zadnjoj dekadi pridružuje im se i Sunce. Možete da očekujete ugodnu radnu atmosferu u kojoj će vam se sviđati da radite, rezultati će biti dobri, a vaša postignuća će biti primećena i vaš rad će se ceniti.

STRELAC

Mars vas gura da delujete u prvom delu marta 2018. godine, i to je najdinamičniji i najproduktivniji period u vašem profesionalnom životu. Merkur, vladar kuće karijere Strelca, je blizu Venere, vladara vaše kuće posla, većim delom mjeseca.

JARAC

Sa Suncem u 3. kući Jarca tokom marta 2018. godine, vaš um se takmiči i reči vam lako nadolaze, izgovorene i pisane (ili kucane). Možete da budete uspešni u pisanju ili sakupljanju informacija, na ispitu ili ako idete na intervju, pregovori će biti uspešni, kao i održani govori i slično.

VODOLIJA

Trigon koji prave Jupiter, Velika Sreća, smešten u kući karijere Vodolije i Sunce, smešteno u vašoj kući novca, donosi vam mogućnost ostvarenja uspeha na polju posla i sreću kada se radi o novčanim pitanjima kroz prve dve dekade marta 2018. godine.

RIBE

U prvom delu marta 2018. godine kuća karijere Riba začinjena je prisustvom Marsa. Vaše preduzetničke sposobnosti i odlike vođe, te borbenost izlaze na svetlo dana. Treba vam cilj kojem ćete da se posvetite, a ako nedostaje Marsova energija može da se manifestuje na nepovoljan način što može da rezultira nedisciplinom i problemima i problemima sa nadređenima.

(Izvor: tarot-horoskop.com)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *