Home / Linkovi / TORBU U KOJOJ SE NALAZI 50 000 EURA, VRATIO JE VLASNIKU: On mu je tada rekao nešto što ga je naprosto iznenadilo!

TORBU U KOJOJ SE NALAZI 50 000 EURA, VRATIO JE VLASNIKU: On mu je tada rekao nešto što ga je naprosto iznenadilo!

Čovjek koji se našao u ovoj situaciji nije mogao a da svoju priču ne podijeli sa ostalim ljudima, pa je odlučio da nam se javi kako bi sve ispričao. Naime, on radi u jednom kafiću, te je tog dana došao na posao i kao inače krenuo da obiđe sav kafić kako bi vidio u kakvom stanju preuzima smjenu.

Obzirom da radi kao noćni čuvar, njegov zadatak je da svaki noć detaljno pregleda svaki dio kafića. Te noći je pronašao jednu torbu, koja je bila ostavljena u kafiću. Kada ju je otvorio, imao je šta i vidjeti. U torbi se nalazilo 50 000 eura!

Čim je ugledao šta se u njoj nalazi, torbu je zatvorio i ostavio. Ono što ga je uopšte natjeralo da je i otvori, jeste kako bi bio siguran da nije u pitanju nikakvo oružje, a niti droga.Nekoliko sati kasnije, došao je jedan čovjek koji je pitao da li je slučajno pronašao neku torbu, koju je neko eventualno zaboravio. On mu je dao torbu koju je pronašao, a taj čovjek je počeo brojati novac. Kada je završio, samo se zahvalio i otišao. Čovjek nije dobio nikakvu nagradu za dobro učinjeno djelo. Pogledajte video u kojem je čovjek sve lijepo ispričao:

Izvor: 5do12.info

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *