Home / Linkovi / OVO MU SRBIJA NEĆE OPROSTITI: Pogledajte kome je Halid Bešlić pjevao…

OVO MU SRBIJA NEĆE OPROSTITI: Pogledajte kome je Halid Bešlić pjevao…

Halid Bešlić uveličao je proslavu košarkaša Slovenije nakon senzacionalno osvojenog zlata na Eurobasketu u Turskoj. Košarkaši Slovenije vratili su se u domovinu nakon senzacionalno osvojenog zlata na Eurobasketu, a na velikoj fešti u jednom od hotela pjevao je legendarni Halid Bešlić. Upravo je Bešlić omiljeni pjevač slovenskih reprezentativaca i oni su izrazili želju da im naša muzička legenda pjeva na proslavi nakon dočeka na Kongresnom trgu u Ljubljani, gdje ih je pozdravilo više od 20.000 navijača.

Njihova želja bila je zapovijest za gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića, koji je inače veliki prijatelj Halida Bešlića. Na velikoj fešti reprezentativci Slovenije horski su do kasno iza ponoći pjevali hitove “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Ja bez tebe ne mogu da živim”…Naša muzička legenda imala je samo riječi hvale za slovenske košarkaše, ali i gradonačelnika Ljubljane Zorana Janakovića na čiji poziv je uveličao proslavu.

– Nakon utakmica u Turskoj u sobama slovenskih reprezentativaca često su se čuli moji hitovi, tako da su im iz Košarkaškog saveza Slovenije obećali da ću pjevati na proslavi ako osvoje zlatnu medalju. Oni su ispunili obećanje, tako da je nakon nala ubrzo došao poziv mog prijatelja Zorana Jankovića.

Naravno, rado sam prihvatio poziv. Na fešti sam upoznao sve reprezentativce, koji su se fotograsali sa mnom za uspomenu. Poseban dojam na mene je ostavio fenomenalni Goran Dragić. Stvarno je veliki sportista i čovjek i vidi se da vuče korijene iz naše Bosne. Njegov je otac moj zemljak – rekao je za Faktor Halid Bešlić koji dodaje da je za Dragića specijalno otpjevao pjesmu “Ja bez tebe ne mogu da živim”.

(faktor.ba)

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *