Home / Linkovi / ISPOVIJEST OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Čula sam UZDAHE iz majčine sobe! Otvorila sam vrata i zatekla PRIZOR KOJI MI JE PROMIJENIO ŽIVOT

ISPOVIJEST OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Čula sam UZDAHE iz majčine sobe! Otvorila sam vrata i zatekla PRIZOR KOJI MI JE PROMIJENIO ŽIVOT

Ova devojka se istinski zaljubila i mislila je da je u srećnoj vezi, ali sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu sa njenim dečkom.Potražila je savet od kolumnistkinje Didri, evo šta joj je onda odgovorila. Draga Didri,Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvek u prevelikom šoku da kažem bilo šta. Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali.

U vezi smo šest meseci. Ja imam 23 godine, a on 27. Brzo sam se zaljubila u njega i bila sam baš srećna.Pre četiri meseca, primetila sam da se moja mama promenila. Počela je redovno da trenira i izgubila je dosta kilograma. Počela je da nosi kraće suknje i majice. Promenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Moja mama ima 45 i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli.Tata je puno popio pa smo ga mama i ja ostavile u gostinjskoj sobi jer je mama rekla da ne bi mogla da podnese njegovo hrkanje celu noć.

Popili smo još par pića, pričali još kratko i zatim svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i videla da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dole po čašu vode, pa sam krenula da vidim gde je. Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito šta rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla ništa da kažem. Samo sam se vratila u krevet.Ostavio je mobilni kraj kreveta pa sam odlučila da proverim šta još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već nedeljama.Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primetila da njih dvoje flertuju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu.Ne mogu da verujem da su mi to uradili. Skrhana sam i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna.

Didri odgovara :Možda tvoj otac ne treba da sazna za to, pogotovo ako tvoja mama prestane sada da ga vara.Reci svojoj mami da znaš što se dešava i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah.Ona može da izgubi brak, kao i da uništi svoj odnos sa tobom i upropasti celu porodicu.Nadam se da će se stvarno potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš da imaš samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka.

IZVOR: Kurir.rs/24sata.hr

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *