Home / Astrologija / Horoskop za DANAS, za sredu 7. mart

Horoskop za DANAS, za sredu 7. mart

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene…

OVAN

Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti.

BIK

U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

BLIZANCI

Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti u vezi s vašim ljubavnim životom. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete u svojim namerama uspeti, ali pokušajte da ne trgujete emocijama.

RAK

Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli.

LAV

Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Posle preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje, jer vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam nije bila simpatična.

DEVICA

Preračunali ste svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako biste rešili novonastale probleme.

VAGA

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti veoma frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta proverite svaki račun ili prebrojavanje.

ŠKORPIJA

Borite se između toga da budete ponizni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega može biti gubitak energije i pad imuniteta, pa i akutna bolest. Pripazite na ishranu.

STRELAC

Ovo može biti vaš dan. Uspešni ste i preduzimljivi, pozitivna energija vas nosi, tako da se i neke druge stvari rešavaju same od sebe. U naletu euforije zaboravljate na one ljude koji su vas bodrili kada je bilo najteže. Budite prizemniji.

JARAC

Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta biste sa sobom. Večna potraga za skladom može se pretvoriti u agoniju hroničnog nezadovoljstva ako se na vreme ne zaustavite. Boravak napolju, druženje s bliskim ljudima i lagana šetnja biće dovoljni za opuštanje.

VODOLIJA

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

RIBE

Dan donosi veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

novosti.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *