Home / Linkovi / VUČIĆ OTKRIO DETALJ IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Jutros mi je tata na posao doneo u šerpici OMILJENO JELO što mi je mama spremila za rođendan! (VIDEO)

VUČIĆ OTKRIO DETALJ IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: Jutros mi je tata na posao doneo u šerpici OMILJENO JELO što mi je mama spremila za rođendan! (VIDEO)

Predsednik Srbije gostovao je na TV Pink i pričao o nekim manje poznatim stvarima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u Jutarnjem programu na Pinku, gde je sumirao utiske jučerašnjih beogradskih izbora, na kojim je Srpska napredna stranka odnela ubedljivu pobedu.

Vučić je tokom ovog gostovanja izneo jedan detalj iz privatnog života. Naime, jutros ga je, na rođendan, obradovao njegov otac Anđelko, koji je došao kod njega na posao i doneo mu u šerpici omiljenu hranu koju mu je majka napravila.

– Došao mi je otac jutros na posao, pošto neću videti ni oca ni majku opet na rođendan, mnogo sam mator. I majka zna šta volim, i napravila mi je i poslala u onoj šerpici, a otac je doneo. Da ne bude neka tajna, ona to pravi za Svetog Nikolu, neke punjene lignje. Sad mi je otac to doneo u nekom sosu koji najviše volim. Nije ni važno, u toj šerpici, sad sam ja to doručkovao tamo, i kako mi je tata to doneo, rekao mi je jednu stvar “Znaš sine, nikada nisam pomislio da će ovakvi rezultati da budu” – kroz osmeh je rekao Vučić.

Pogledajte na 39.44:

(Espreso.rs)

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *