Home / Linkovi / Vic: Igrao Mujo Loto pa zove Fatu da pita šta je pogodio

Vic: Igrao Mujo Loto pa zove Fatu da pita šta je pogodio

Igrao Mujo Loto pa zove Fatu da pita šta je pogodio… Fato, jel ima 3? Ima. A 7? Ima i 7. A, jel ima 14? Ima i 14! A, ima li 21? Ima i 21. Imal 25? Ima! A 32? Ima! Fato, de reci mi, matere ti, jel ima i 44? Fata ćuti. – Šta je bona Fato?, dere su Mujo – Ma ima i 44, samo izgleda si ga precrtao…

Procitaj dodatno!!

Vic br.1: Haso kod psihijatra: Doktore, ponekad mislim da moj nameštaj govori. Doktor: Kako to mislite? Pa lepo. Spavam ja tako sa ženom i kroz san čujem kako orman u našoj spavaćoj sobi kaže: “Mislim da je ovaj tvoj zaspao”. A moja žena će njemu: “Izgleda da jeste”. Onda orman kaže njoj: “Dobro, idem ja polako”. I tu ja onda poludim, pa mu kažem: “Ne ideš ti nikud. Još te nisam ni otplatio”!

Vic br.2: Idu Perica i baka parkom i Perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica: ok Idu drugi dan parkom i perica nadje 100KM. Baka: Sve sto je na podu to se ne dira! Perica:ok. Idu treci dan parkom i baki pozli, pade na pod i govori. Perice pomozi mi! Perica: Sve sto je na podu to se ne dira!!

(Vicdana.rs)

Dodatni kutak zabave:

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *