Home / Astrologija / Nedeljni horoskop (od 5. do 11. marta 2018. godine)

Nedeljni horoskop (od 5. do 11. marta 2018. godine)

OVAN

Očekuje vas povoljan period tokom kojeg možete da dođete do nekog novca od nasledstva ili odštete. Na polju ljubavi osećate magnetsku privlačnost sa jednom Škorpijom. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete odlično stanje. Imate mnogo unutrašnje snage i energije, verujete u sebe i plenite nekom moćnom i vitalnom energijom.

BIK

U principu želite da menjate posao, ali još uvek vam se nije ukazala dobra prilika za to. Ovaj period vam je odličan za sklapanje braka ili početak zajedničkog života sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bešikom ili bubrezima, pa povedite računa o unosu tečnosti i posetite lekara. Takođe, moguće su povremene glavobolje.

BLIZANCI

Očekuje vas nepovoljan period tokom kojeg nećete moći da ostvarite sve što želite. Zaljubljeni ste u osobu na koju iz nekog razloga morate da čekate. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa povišenim krvnim pritiskom, nervozom, glavoboljom, otežanim disanjem. Posetite lekara i uradite sve neophodne pretrage, pogotovo za srce.

RAK

Imate mnogo sreće sada i sve što dotaknete može se pretvoriti u zlato! Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas početak nove veze koja ne samo da će biti strasna nego i emotivna. Na polju zdravlja vas očekuje odlično stanje! Imate mnogo pozitivne energije i zadovoljni ste sobom. Jaki ste i imate naglašenu moć regeneracije, pa prevazilazite bilo koji problem.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, sledi napredak, u suprotnom imate neku tenziju na poslu. Kada je u pitanju ljubav, na neki način postajete inertni i pasivni. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa organima za varenje, a pre svega sa debelim crevom i probavom. Vodite računa o svojoj ishrani. Pazite se mogućeg trovanja hranom.

DEVICA

Pred vama je nepovoljna faza pa se čuvajte mogućih gubitaka na poslu. Na polju ljubavi imate porobleme u komunikaciji sa partnerom i nekako ne možete sve otvoreno da mu kažete. Kada se radi o zdravlju, moguće su tegobe sa disajnim putevima, sinusima, pojava sekreta ali takođe i sa plućima i bronhijama. Pazite i na oscilacije pritiska.

VAGA

Značajno finansijsko poboljšanje vas očekuje i zadovoljni ste jer ste sami zaslužni za to. Na polju ljubavi vas očekuje neizvesna situacija sa jednim Ovnom koji vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogućči su problemi sa bolnim i upalnim stanjima, virusima, infekcijama, zapaljenjima, povišenom temperaturom, pa je najbolje da se obratite lekaru.

ŠKORPIJA

Ukoliko budete preuzeli inicijativu, možete da očekujete da će na polju posla sve dobro biti. Kada je reč o ljubavi očekuje vas istinski užitak i puno romantike sa voljenom osobom. Zdravstvena situacija nije baš idealna, pa su mogući problemi zbog umora koji već skoro pa hronično osećate. Dajte sebi dovoljno vremena za san i nemojte da se naprežete previše.

STRELAC

Možete da očekujete povoljan period u kojem nećete imati previše posla, pa ćete dosta odmarati. Na ljubavnom planu očekujevas zanimljiv flert sa osobom iz inostranstva. Kada je u pitanju zdravlje, generalno nemate pokazatelje za neke veće probleme. Osećate se u principu dobro, ali povremeni pad pritiska bi mogao da vam donese malaksalost i umor.

JARAC

Osećate se dobro u poslovnom okruženju i imate poverenje u svoje saradnike koji su vam naklonjeni. Na polju ljubavi za sada nema ozbiljne veze na vidiku. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete povoljan period za neku manju intervenciju ili oporavak nakon nje. Imate dosta energije u sebi, organizam vam je jak i sve dobro podnosite.

VODOLIJA

Očekuje vas odličan odnos sa nadređenima, kao i šansa da dođete do značajnog unapređenja. Ljubavna situacija vam je generalno dobra i stabilna lepo se slažete sa svojim partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje sasvim solidno stanje. Novi problemi nisu prenaglašeni. Više možete brinuti oko nekih starih hroničnih problema poput kičme i zglobova.

RIBE

Sva pravna ili sudska pitanja rešavate jako dobro. Možete da očekujete odličan period. Na polju ljubavi vas očekuje više od jednog poznanstva, sa Škorpijom i Rakom. Kada je u pitanju polje zdravlja, povedite računa o holesterolu, jetri i problemima sa nakupljenim toksinima u organizmu. Polako dolazi vreme da menjate navike koje imate.

krstarica.com

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *