Home / Astrologija / Pun Mesec u Devici donosi veliki preokret u životu za svakoga od nas

Pun Mesec u Devici donosi veliki preokret u životu za svakoga od nas

Ovog meseca iskusićemo dva Puna Meseca od kojih će ovaj poslednjeg dana meseca marta biti Plavi Mesec koji se ove godine javlja po drugi put.

Ovaj Plavi Mesec biće u znaku Device i definitivno će nas naterati da promenimo mišljenje. Tokom perioda Punog meseca saznajemo zašto i kako se neke nezgodne stvari dešavaju, a ovaj proces se ponavlja svaki put.

Mesec u Devici absorbuje sjaj Sunca u Ribama i čini da se revitalizujemo. Devica je zemljani znak koji je opterećen detaljima, organizacijom i planiranjem, a Ribe su u drugu ruku vodeni znak koji nas tera da pokažemo emocije. Pun Mesec u Devici nateraće nas da dobro razmislimo o onome šta osećamo i napravimo unutrašnje promene koje su nam neophodne i koje će nas učiniti srećnijima.

Sve što vam ne ide od ruke pokazaće se sada. Posao koji ne možete da podnesete, veza koja nikuda ne vodi a koju ne možete da prekinete jer ne želite da budete sami, kontrola koju trpite od strane porodice,… Sada će vam sve ono što vas opterećuje izgledati još teže.

Suočite se sa strahovima i poteškoćama kako biste od vašeg života napravili bolje i lepše mesto.Reorganizujte vaš dnevni raspored i navike i oslobodite se pritiska. Uradite nešto lepo za sebe, bilo da je to odlazak u spa ili na depilaciju i manikir, piše Elitedaily. Probudite se 15 minuta ranije i malo vežbajte jogu. Videćete kako ćete imati mnogo više snage da izgurate dan na poslu.

Napravite neki plan kog ćete se držati u budućnosti, ali nemojte zadavati sebi nerealne ciljeve koji će vas samo deprimirati ako ih ne ostvarite, ili frustrirati ako ne možete da postignete to što želite. Kako kažu “Rim nije izgrađen za dan”, pa dajte sebi vremena. Kamen po kamen i imaćete palatu, a u tome vam Devica mnogo pomaže.

(Izvor: telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *