Home / Linkovi / MOJA BIVŠA DEVOJKA IMA MRTVU BEBU U ZAMRZIVAČU: Muškarac je pozvao policiju, a kada su stigli, sačekao ih je još gori šok

MOJA BIVŠA DEVOJKA IMA MRTVU BEBU U ZAMRZIVAČU: Muškarac je pozvao policiju, a kada su stigli, sačekao ih je još gori šok

U Bendorfu, u nemačkoj pokrajini Saksonija-Anhalt, uhapšena je majka u čijem su zamrzivaču nađena beživotna tela dve bebe. 46-godišnja Štefi S. uhapšena je kada je njen bivši dečko pozvao policiju. Uve V. je spominjao samo jedno dete, ali su u zamrzivaču nađene dve mrtve bebe, saopštila je policija.

“Pretpostavljamo da su duže vreme bile tamo”, navodi se u saopštenju. Štefi S. je živela s 15-godišnjom ćerkom, a pre toga je više od 20 godina bila u vezi sa Uveom V. Kako se navodi, ima i starijeg sina (20).Štefi S. je radila kao negovateljica i patila je od imunodeficijencije (oslabljenog imunološkog sistema).

“Više od godinu dana je na bolovanju, a 2018. trebalo je da krene na dijalizu”, ispričala je njena poznanica. Štefi S. se nalazi u pritvoru, a od čega su deca umrla i da li su rođena živa ili mrtva za sada nije jasno. Policija pretpostavlja da je reč o ubistvu, a više će se znati posle obdukcije.

(Izvor: Kurir.rs/Bild-Foto: Profimedia/Ilustracija

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *