Home / Linkovi / 8 Znakova ranog upozorenja da Vaš šećer u krvi raste

8 Znakova ranog upozorenja da Vaš šećer u krvi raste

Visok nivo šećera u krvi je nešto što svi znamo, ali mali broj nas zapravo zna da reši problem kada se to desi. Postoje i drugi koji možda nisu svesni štete koja se može učiniti kada ne uzmemo vremena za rešavanje problema. Nivoi šećera u krvi će se povećavati prirodno. Kada se ne povuku dole, ovo je pitanje koje treba brinuti odmah.

Hajde da pogledamo najčešće upozoravajuće znakove visokog šećera u krvi. Pročitajte više kako biste saznali više o tome kako da se zaštitite …

1. Da li se osećate žedno bez pravog objašnjenja? Ovo je jedan od najčešćih znakova šećera u krvi, o čemu se odmah treba brinuti.

2. Povećan apetit često izaziva visok nivo šećera u krvi. Ako jedete mnogo češće nego što ste navikli, to je zbog toga što glukoza više ne može prodreti u ćelije. Telo gubi svoju sposobnost da pretvori hranu u korisnu energiju.

3. Uriniranje na konstantnoj osnovi je siguran znak visokog šećera u krvi. Bubrezi ne mogu da obrađuju sav dodatni šećer i jedini način da se iscrpe je uriniranjem.

4. Preosetljivost na infekcije. Pacijenti i lekari su se složili da je ova bolest povezana sa preosetljivošću na infekcije.

5. Zamućeni vid se javlj kada se šećer u krvi diže. Da li ste znali da visoki šećer u krvi stvarno može izazvati ostćenje očnih kapaka? U ovim slučajevima treba konsultovati lekara.

6. Osušena koža je znak visokog šećera u krvi. Što duže traje ovaj problem, verovatnije je da ćete doživeti povećan nivo šećera u krvi. Kao rezultat, nervi postaju oslabljeni.

7. Impotentni muškarci možda žele bliže pogledati nivo šećera u krvi. Ako čovek nije u stanju da postigne i održi erekciju, to bi mogao biti znak da su krvni sudovi u ovom regionu oštećeni.

8. Dobitak težine je uobičajeni znak koji se često ignoriše jer se može pripisati drugim problemima. Telo počinje da dobija težinu kada ćelije više ne mogu da reaguju na insulin na odgovarajući način.

Izvor: novostidanas.com

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *