Home / Linkovi / 15 dečaka i mladića silovalo besnog magarca i svi su završili u bolnici! A to je tek početak najjezivije priče

15 dečaka i mladića silovalo besnog magarca i svi su završili u bolnici! A to je tek početak najjezivije priče

Oni su hitno dovedeni u bolnicu kada su otkrili da je nesrećna životinja zaražena besnilom…

U marokanskom regionu Garb-Črarda-Beni Hsen dogodio se bizaran incident kada je grupa mladića i dečaka silovala zaraženog magarca. Oni su zbog toga bili podvrgnuti tretmanu protiv besnila.

Dečaci i tinejdžeri, uzrasta od 7 do 15 godina, hitno su dovedeni u bolnicu kada su otkrili da je nesrećna životinja zaražena besnilom.
Oni su proveli nedelju dana u bolnici Mehra Belksiri, a magarac je ubijen zbog sprečavanja širenja zaraze, prenosi Miror.

Lokalne vlasti pozivaju sve koji su imali sličan kontakt sa životinjom da se što pre jave lekaru. Strahuje se da je broj inficiranih mnogo veći, jer su neke porodice odvodile svoju decu u bolnice izvan regiona kako bi izbegle poniženje u lokalnoj zajednici

Roditelji takođe tajno vakcinišu svoju decu kako bi predupredili eventualnu zarazu.

Inače, kako apeluju tamošnji mediji, besnilo često dovodi do smrtnog ishoda kada se pojave simptomi, ali je lečenje pre nego što se to dogodi vrlo efikasno. Bolest napada mozak i nerve, a prenosi se ugrizom ili ogrebotinom.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *