Home / Linkovi / OVA ŽENA IZGLEDA NORMALNO NA PRVI POGLED, ALI KAD VIDITE DONJI DIO TIJELA, NEĆETE VJEROVATI OČIMA! (FOTO/VIDEO)

OVA ŽENA IZGLEDA NORMALNO NA PRVI POGLED, ALI KAD VIDITE DONJI DIO TIJELA, NEĆETE VJEROVATI OČIMA! (FOTO/VIDEO)

Cathie Jung (80) se pronašla u Ginisovoj knjizi rekorda radi njenog jako neuobičajenog hobija.

Sve je započelo sa njenom ljubavlju prema viktorijanskoj odjeći i prema korzetima.

Ali je tek 1986., uz podršku svog muža Boba, odlučila da smanji obim svog struka.

Kada se udala 1959. oboje su otkrili da vole mršave strukove.

Ipak, tek 1983. godine su saznali da postoje ljudi koji to također vole, nakon putovanja u Englesku, te ih je to ohrabrilo da naprave sljedeći veliki korak u svojoj vezi.

“Živjeli smo u maloj zajednici na istočnoj obali SAD-a, gdje je nošnja uskih korzeta bila dosta nepoznata. Tek nakon našeg putovanja i nakon što smo upoznali ljude koji to nose, shvatili smo da je to zapravo normalno.” rekla je Cathie.

Obim njenog struka je prvobitno bio 66cm. Kako bi ga smanjila, počela je nositi uske korzete tokom dana. Korzeti prekrivaju struk i uvlače ga ovisno o tome koliko je korzet stegnut.

Godinu za godinom njen struk se postepeno smanjivao. Njen muž Bob, koji je fizioterapeut, potrudio se da provjeri da li ovaj postupak šteti njenom zdravlju i njenim organima.

Kako on tvrdi, organi se zaista ne pomjeraju puno te je dosta slično kao kada je osoba trudna.

Cathie trenutno nosi korzet 24 sata dnevno. Nakon čak 35 godina njen obim struka je spao na čak 38cm! Za njen trud, dobila je nagradu za “najmanji struk kod žive osobe”.

Ovaj stil života ostavio deformisano tijelo, ali ona i njen muž su jako sretni sa time. Nažalost jedna od njenih kćerki nije zadovoljna njenim izgledom.

“Uvijek mi je govorila kako joj se moj stil oblačenja nije sviđao.” rekla je Cathie.

Ali njena kćerka nije jedini problem. “Teško je raditi neke normalne stvari kao što je vožnja automobila. Ponekad jednostavno ne vidim dobro i ne reagujem brzo. Također se ne možete osjećati udobno u svim stolicama. Ne razumije svako ovo što mi radimo i ne smatra svako uzak strk lijepim.

Iako to mnogi ne razumiju, to je ono što nju i njenog muža čini sretnima. Jako su ponosni njenim strukom, čak iako on ometa normalan život.

Pogledajte video i saznajte više o njenom jedinstvenom struku:

Izvor: atraktiva.in

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *