Home / Linkovi / HTELA DA JE DOBERMAN ZADOVOLJI?! Beograđanka namazala paštetu po va*ini, a onda je prišao pas! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU

HTELA DA JE DOBERMAN ZADOVOLJI?! Beograđanka namazala paštetu po va*ini, a onda je prišao pas! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU

Nakon priče o Beograđaninu koji je hitno primljen zbog bolova, pa doktorima priznao da mu je cela jabuka “slučajno” upala u anus, stiže još jedan mnogo morbidniji događaj koji se desio u jednoj zdravstvenoj ustanovi u Beogradu. Ovog puta, doktori su morali da zakrpe izgrižene genitalije žene

Bivši zdravstveni radbnik ispričao je da je pre tri godine na Urgentni hitno primljena žena čije su povrede zaprepastile lekare.

– Imala je neverovatno bolnu grimasu kada je stigla i ozbiljno je krvarila. Čim sam je pogledao, bilo mi je jasno da su joj izgrižene genitalije i butine, kao i da je to učinio neki pas. Moja pretpostavka je da ju je napao, ali mi nije bilo jasno kako joj je napravio takve povrede – u šoku je ispričao zdravstveni radnik koji ju je pregledao.

Ona je odmah ispričala šta se dogodilo u strahu da se nešto ne iskomplikuje. Objasnila je sve detalje, ali je priča ostala “šuplja”.

– Namazala sam vaginu paštetom i moj doberman me napao čim je osetio miris. Pokušala sam da mu pobegnem, ali, što sam se više opirala, to je bilo gore. Nije prestajao da me grize – rekla je očajna žena.

Nije objasnila do kraja zašto se uopšte mazala paštetom po genitalijama, kao ni kako je na kraju uspela da se odbrani. Kako su nam doktori, koji su tad radili u ovoj zdravstvenoj ustanovi, rekli, dobro je da je uspela da izvuče živu glavu.

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *