Home / Linkovi / UZBUNA U BEOGRADU, POLICIJA NA ULICAMA: LIKVIDIRALI GA METKOM U GLAVU! Napadači se dali u bijeg, traje velika potjera

UZBUNA U BEOGRADU, POLICIJA NA ULICAMA: LIKVIDIRALI GA METKOM U GLAVU! Napadači se dali u bijeg, traje velika potjera

Napadači su se nakon ubojstva dali u bijeg automobilom, a policija je odmah izašla na ulice u velikom broju.

Kasno presinoć dogodilo se brutalno ubojstvo u beogradskom naselju Vidikovac. Kako doznaje N1, Petar A. je oko tri sata iza ponoći sjedio s poznanikom u kafiću kada su mu prišla dva muškarca i pozvala ga da izađe ispred lokala.

Nakon kraće prepirke jedan od njih je muškarcu pucao u glavu i ubio ga na mjestu događaja. Hitna pomoć je ubrzo stigla na mjesto incidenta, ali upucanom muškarcu nije bilo spasa.

Napadači su se nakon ubojstva dali u bijeg automobilom, a policija je odmah izašla na ulice u velikom broju. Na brojnim mjestima diljem Beograda su provjeravali vozače i njihova vozila kako bi pronašli ubojice.

Motiv ubojstva još je uvijek nepoznat.

Borci blokirali glavne saobraćajnice u FBiH

Ratni veterani s područja Federacije Bosne i Hercegovine blokirali su jutros nekoliko najznačajnijih putnih pravaca na području ovog bh. entiteta, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako javlja reporter AA iz Tuzle, više stotina pripadnika boračke populacije blokiralo je Šićku petlju na izlazu iz Tuzle prema Sarajevu. Ratni veterani nose zastave BiH i nekadašnje Republike BiH.

Oni su na nadvožnjaku okačili transparent “Svi smo mi Fejza”, u znak sjećanja na kolegu koji je preminuo u siromaštvu.

Na mjestu događaja su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova TK, koji nisu intervenisali. Blokada prometne petlje izazvala je saobraćajni kolaps.

Iz BIHAMK-a su saopćili kako je zbog protesta građana u prekidu odvijanje saobraćaja na raskrsnici magistralnih puteva M-4 i M-17 u mjestu Karuše na putnom pravcu Maglaj – Doboj, kao i na magistralnom putu M-17 u mjestu Želeća (kod Žepča).

Više boračkih udruženja najavilo je blokadu saobraćajnica, graničnih prelaza i proteste ispred zgrade Vlade Federacije BiH ukoliko Predstavnički dom FBiH do 28. februara ne zakaže sjednicu na kojoj će raspravljati o njihovim zahtjevima.

Oni su u svojim zahtjevima do sada tražili borački registar, borački dodatak i ukidanje finansiranja boračkih udruženja.

Izvor: kronervijesti.info

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *