Home / Linkovi / Sinovi nasmrt pretukli slijepu majku kako bi otišli u zatvor?!

Sinovi nasmrt pretukli slijepu majku kako bi otišli u zatvor?!

SRBIJA: Žena je sama odgajala sinove nakon što im je umro otac. Živjeli su u siromaštvu i jedva se snalazili. Mrtvu majku su tri dana držali u krevetu, a onda su sami nazvali policiju

Braća Dejan (30) i Martin (38) Aleksić nasmrt su pretukli slijepu majku Javorku (68). Nakon zločina majku su stavili u krevet. Tek nakon tri dana su pozvali policiju i priznali ubojstvo.

Žena je od zadobivenih ozljeda umrla 23. veljače u kući u Trgovištu u Srbiji. Za zločin se saznalo u ponedjeljak.

Tijekom očevida na tijelu nesretne žene primijetili su brojne podljeve, a najviše su je udarali šakama po glavi.

– Braća su priznala da su ubili majku, ali dalje nisu htjeli surađivati. Oni su rekli da su je ubili u petak i da su je onda odnijeli u njezin krevet. Narednih dana razmišljali su kako da se riješe mrtvog tijela – kaže izvor blizak istrazi za Alo.

Prema neslužbenim informacijama žena je bila slijepa, a imala je i psihičke probleme. Međutim, to je nije spriječilo da sama odgaja tri sina.

Mještani Trgovišta kažu da je Javorki umro suprug prije više godina i da se od tada posvetila djeci koju je željela izvesti na pravi put. Susjedi kažu da su Javorka, Martin i Dejan živjeli u neimaštini, ali da su se borili kako su znali.

– Nakon smrti supruga Javorka se nije udavala. Ona se posvetila djeci i radila je sve moguće poslove da bi ih prehranila. Ništa nije odbijala samo da za njih zaradi nešto novca i osigura im hranu. Bila je uz djecu i kada su osudili Dejana zbog krađe. Stariji sin se oženio i otišao iz te bijede prije nekoliko godina – kaže susjed.

– Jedini koji je donosio prihod bio je Martin. On je radio povremeno kao pogrebnik. Bio je kulturan. Svakome je izlazio u susret i pomagao koliko je mogao. Takav je bio i njegov brat Dejan kojeg sam zadirkivao jer je bio u zatvoru. On je u šali odgovarao da mu je u zatvoru bilo mnogo ljepše nego na slobodi. Dejan je govorio: “U zatvoru se znaju pravila. Nisi gladan i radiš da ti vrijeme prođe. Tamo mi je bilo mnogo toplije nego u kući”. Braća su nam govorila da im je teško i da su više gladna nego sita – objašnjava susjed.

Mještani pričaju da su se braća dogovorila da će ubiti majku, jer su navodno željeli otići u zatvor. Drugi tvrde da im je Javorka prebacivala što tako žive i što su više gladni nego siti.

Braći je određeno zadržavanje od 48 sati, a onda će pred tužitelja.

Izvor: 24sata.hr

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *