Home / Linkovi / Kći Đorđa Balaševića otkrila pravo lice Lepe Brene: “To se ne zaboravlja nikad”

Kći Đorđa Balaševića otkrila pravo lice Lepe Brene: “To se ne zaboravlja nikad”

Lepa Brena digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom “Godine Slatkog greha”, koji prati početak njezine karijere, odnosno prvih deset godina vrtoglavog uspjeha pjevačice. Mnogi pozitivno, ali i negativno komentiraju film, no u svakom slučaju izazvao je veliko zanimanje. Najviše i najglasnije komentira se na društvenim mrežam

Brena progovorila o ”razvodu”: ”Ja sam uvijek kolateralna šteta”.Beba je jako aktivna na Twitteru, a ovom prilikom prisjetila se najtežih dana svoje obitelji. Tada su Brena i Boba pokazali svoje pravo lice. “Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad”, napisala je Beba.

Da podsjetimo, Beba je 1998. godine doživjela strašnu prometnu nesreću.Automobil se prevrnuo na krov, a Bebi se uslijed ozljeda stvorio otok na leđnoj moždini, pa je bila totalno oduzeta. Oporavak je bio dug i težak, ali uspješan. U svakom slučaju, Beba je htjela reći da se na muci poznaju junaci.Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su medju retkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobracajku. A prvi je bio Miroslav Ilic. To se ne zaboravlja nikad.

Izvor Dnevnik.hr Celebrity

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *