Home / Linkovi / 5 stvari koje ne smijete učiniti nakon se*sa

5 stvari koje ne smijete učiniti nakon se*sa

Neke žene nakon spolnog odnosa osjećaju potrebu za čišćenjem svoje vagine sapunom, gelom za tuširanje ili intimnim gelom, no to doista nije potrebno

NEKA pravila se ne smiju kršiti.

1. Zaboraviti piškiti

Kada penis susretne vaginu, bakterije mogu biti odgurnute u vaš mjehur, što može dovesti do infekcije istog. Upravo zato, stručnjaci savjetuju pražnjenje mjehura unutar jednog sata nakon spolnog odnosa.

2. Čišćenje sapunom ili gelom

Neke žene nakon spolnog odnosa osjećaju potrebu za čišćenjem svoje vagine sapunom, gelom za tuširanje ili intimnim gelom, no to doista nije potrebno. Ne samo da tako možete dobiti alergijsku reakciju, ako vaša koža nakon se*sa reagira drugačije na oštre kemikalije u sredstvima za čišćenje, već tako možete dovesti i do vaginalne iritacije i suhoće. Vagina je organ koji se sam čisti te treba biti tretirana vrlo nježno pa ono što ne biste stavljali u usta, nemojte stavljati ni u ili oko svoje vagine. Ispiranje samo vodom bit će sasvim dovoljno za postizanje cilja.

3. Spavanje u sexy donjem rublju

Pamučno rublje je najbolji izbor, jer je prozračno, no sve ostalo je apsolutno ne. Nakon se*sa, vaša koža ima tendenciju biti topla i vlažna, zbog znoja, sjemena i vaginalnog iscjetka. Sintetičko rublje djeluje kao zatvor za vlagu, čime riskirate razne gljivične infekcije, a vaša vagina želi slobodno disati.

4. Uskakanje u toplu kadu

Bio bi to savršen način opuštanja nakon dobrog se*sa, zar ne? No, izloženost vodi, smanjuje učinkovitost antimikrobne barijere vaše kože, što drugim riječima znači da si tako povećavate šanse za infekcije.

5. Korištenje vlažnih maramica

Ako ste osjetljivi na kemikalije, kao što su alkohol, glicerin i neka ulja, ovo je proizvod koji biste trebali izbjegavati u širokom luku nakon se*sa, ako ne želite izazvati razne iritacije, poput crvenila, oteklina i svrbeža.

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *