Home / Linkovi / CRVENI ALARM: Ovo su 4 glavna simptoma SRČANOG UDARA koje trebate znati!

CRVENI ALARM: Ovo su 4 glavna simptoma SRČANOG UDARA koje trebate znati!

Srčani udar je često posljedica loše ishrane Konzumirate dosta masti i soli i onda dolazi do začepljena krvni sudova, što uzrokuje udar. Podijelite ovo sa prijateljima, nikad ne znate kome može zatrebati. Zato unosite normalne količine masti i soli, hranite se zdravo, unosite što više vitamina i minerala, posebno kalijuma koji je dobar za srce.

I naravno, redovno se krećite. Ovo su neki simptomi srčanog udara i nemojte ih zanemarivati Oticanje – Oticanje stopala, zglobova se može desiti zbog problema sa srcem tj. srce ne radi dobro i onda dolazi do nakupljanja tečnosti.

Ovo nipošto ne zanemarujte, već otiđite ljekaru kako biste dobili terapiju kojom ćete riješiti ovaj problem i izbaciti višak tečnosti iz organizma. Anksioznost – Anksioznost je još jedan od simptoma srčanog udara ili uopšte problema sa srcem.

Bolovi – Bolovi u rukama, abdomenu, leđima, grudima, mogu značiti probleme sa srcem i mogući srčani udar. Kašalj – Čest kašalj, pa i praćen krvlju, može također biti jedan od znakova. Neki od simptoma su i: kratkoća daha, hladan znoj…

Izvor: megagiga.info

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *