Home / Linkovi / TRAŽILA GA PUNIH 9 GODINA: Očajna žena (48) pronašla muža, a onda je usledio šok!

TRAŽILA GA PUNIH 9 GODINA: Očajna žena (48) pronašla muža, a onda je usledio šok!

Adam Marks nestao je iz porodičnog doma 2005. godine bez ikakvog objašnjena, a njegova supruga potrošila je skoro celu deceniju tražeći ga

Suprug 48-godišnje Karen Marks, Adam Marks, nestao je iz porodičnog doma 2005. godine bez ikakvog objašnjena, bez i jedne jedine reči.

Očajna žena provela je punih devet godina neumoljivo tražeći ga. Kada mu je konačno ušla u trag, krajem 2014. godine i to putem Fejsbuka, usledio je pravi šok.

Naime, Karen je saznala da je njen muž svih ovih godina živeo u istoj državi kao i ona, samo pod porodičnim krovom neke druge žene. Mark je bio srećno oženjen po drugi put.

“Samo sam pomislila kako je mogao da se oženi? Jesam li ja mrtva? Šta je uradio sa mojim identitetom”, objašnjava očajna supruga za Dejli Mejl.

Prevarena žena je svog supruga prijavila policiji, optuživši ga za bigamiju, proneveru i davanje lažnog iskaza prilikom sklapanja drugog braka.

Međutim, to nije bio prvi put da je Marks napustio porodičnu kuću. Samo godinu dana nakon venčanja, otišao je iz kuće, ostavivši poruku u kojoj objašnjava da ne može da trpi decu svoje žene.

“Prvi put kada me je napustio osećala sam se kao da mi je neko rukom iščupao srce iz grudi. Rekao mi je da je sve to moja krivica i da nije mogao da podnese moju decu”, priseća se Karen.

Nekoliko meseci kasnije, ipak se vratio.

Poslednji put je otišao bez reči, a Karen mu je jednom zauvek zatvorila vrata svoga doma.

Postavlja se pitanje: Vredi li puštati natrag onog ko jednom ode?

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *