Home / Astrologija / PAZITE ŠTA RADITE! Ovi horoskopski znaci vam nikada neće oprostiti prevaru

PAZITE ŠTA RADITE! Ovi horoskopski znaci vam nikada neće oprostiti prevaru

Za njih druga šansa ne postoji!

Ljudi različito reaguju na prevare. Dok neki mogu da pređu preko toga i prave se kao da se ništa nije desilo, drugi svom nevernom partneru ne daju nikakvu šansu.

Tako je i sa horoskopskim znacima. Neki reaguju smireno i prekidaju kontakt sa partnerom, dok ima znakova kojima dostojanstvene reakcije ne padaju na pamet.

Evo koji znakovi će podići najviše prašine ako se neko usudi da ih prevari.

Ovan

Ovnovi će veoma teško pregaziti sopstveni ponos, a ako saznaju da ih je neko prevario, upravo će zbog svog ponosa početi da planiraju osvetu – u tišini, naravno, a jednom kad krenu u osvetničko ponašanje, prave haos svuda oko sebe.

Škorpija

Ako prevarite Škorpiju, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovan period u životu.

Strelac

Osobe u ovom znaku trude se da drže sve konce u svom životu, a ako saznaju da nešto nije kako treba, doslovno izgube razum. Prevara je jedna od situacija u kojem za strelca zdrav razum u potpunosti nestaje, piše Index.hr.

Lav

Ako sazna za prevaru, Lav istog trenutka pakuje stvari i napušta osobu koja mu je bila neverna. Tad kreće drama i nemilosrdno ponašanje, ali će Lav itekako čuvati svoju intimu od očiju javnosti. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi. Zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju, ali i dovoljno glasno da čuje ko treba.

alo.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *