Home / Linkovi / Jelena Karleuša zagrmela na Versaće reviji u Milanu! Kad vidite u čemu se pojavila biće vam jasno zašto je prvi red bio NJEN! (FOTO)

Jelena Karleuša zagrmela na Versaće reviji u Milanu! Kad vidite u čemu se pojavila biće vam jasno zašto je prvi red bio NJEN! (FOTO)

Jelena Karleuša je prisustvovala glamuroznoj modnoj reviji jedne od najpoznatijih svetskih modnih kuća “Versaće”, održanoj u Milanu.

Jelena se nešto ranije pohvalila fascinantnim pogledom iz hotelske sobe, kao i pozivnicama za ovaj prestižni događaj koji je večeras održan u čuvenoj Duomo katedrali u okviru milanske Nedelje mode.

Karleuša je reviju za proleće/leto 2018. ispratila iz prvog reda kao prava svetska zvezda, u društvu svog prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića, a za ovako posebno veče ponela je i posebnu kreaciju iz najnovije kolekcije. Naravno, iza koje stoji jedna od najvećih modnih imperija “Versaće”, od glave do pete.

Jelena je uživala uz brojne svetske face, kako iz sveta mode tako i iz šoubiza i ostalih sfera, a na večerašnjem modnom događaju koji je obilovao glamurom i luksuzom pokazala je zašto je jedna od najstilizovanijih javnih ličnosti u Srbiji!

JK je uživala uz brojne svetske face, kako iz sveta mode tako i iz šoubiza i ostalih sfera, a na društvenim mrežama je dočarala delić atmosfere sa ovog događaja. Jelenine slike su skupile na desetine hiljada lajkova i veliki broj komplimenata.

(Izvor: telegraf.rs)

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *