Home / Astrologija / HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR Bik će se danas zaljubiti i to u ovaj znak!

HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR Bik će se danas zaljubiti i to u ovaj znak!

Ovnovima nije momenat da rizikuju na poslu, Blizanci da povedu računa o unosu tečnosti.

OVAN

POSAO: Nije momenat da istražujete previše ili da rizikujete. Posvetite se poslovima za koje znate da vam donose zaradu. Sve dok se budete držali sigurnih puteva i utabanih staza, bićete zadovoljni.

LJUBAV: Smatrate da voljena osoba s vremena na vreme ima problem sa ljubomorom i da to nema veze sa vašim ponašanjem. Moguće jeda ćete se malo ohladiti zbog njene posesivnosti.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju žuč. Ta tačka vam može biti sada problematična, pogotovo ako ste već nekada u prošlosti imali naznake za slične tegobe. Pazite na sebe.

BIK

POSAO: Možete da očekujete promene na polju finansija. Nije baš sve onako kako ste se nadali da će biti. Preporuka je da se danas uzdržite od bilo kakvih pozajmica.

LJUBAV: Povoljan dan za novu ljubav! Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja vam odgovara po mnogim parametrima. Devica je pogotovo odgovarajuća za vas.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kao vaša hronična slaba tačka, pa vam se sada ponovo ti problemi mogu aktivirati. Pogotovo se čuvajte upale bešike ili prostate.

BLIZANCI

POSAO: Prilično ste nervozni i lako možete da se upustite u konflikte sa svojim saradnicima. Povedite računa o svom ponašanju koje može biti uzrok problema iako toga niste svesni.

LJUBAV: Vama je jako važno da ostvarite emotivnu stabilnost. Želite da razgovarate sa svojim partnerom o tome. Preporuka je da se potrudite da budete iskreni po svim pitanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Jako je važno da pijete dovoljno vode i da vam organizam bude u dovoljnoj meri hidriran. Preporučen unos je od 1,5l do 2l vode dnevno.

RAK

POSAO: Povedite računa da se ne opterećujete poslom previše. Tokom današnjeg dana ćete biti korisniji ako malo odmorite. Priuštite sebi vreme koje vam je potrebno da se malo regenerišete.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada i posmatrate je izdaleka. Još uvek nemate dovoljno hrabrosti da joj priđete. Prija vam neka vrsta platonske veze za sada.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povedite računa o svom zdravlju u ovom periodu. Pokušajte da povećate unos vitamina, da više spavate i da se ne forsirate na bilo kom polju.

LAV

POSAO: Ozbiljno razmišljate o poslu u inostranstvu koji vam je ponuđen. Ako budete pristali nećete se pokajati. Pred vama je faza u kojoj možete biti veoma zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Pojavljuje se nova osoba u vašem životu. Moguće je da sa njom prolazite kroz zanimljive trenutke i strast kakvu ranije niste osetili. Strelac vam može biti idealan partner.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima u narednom periodu, a zbog njih ste skloni i glavobolji. Najbolje bi bilo da odete na lekarski pregled i da se posavetujete sa stručnjakom.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste bez posla, moguće je da ćete danas imati sreće. Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti. Moguće je da će vam neka žena pomoći oko posla.

LJUBAV: Razmislite o tome da li ste zaista srećni pored svog partnera. Moguće je da ipak imate potrebu za nekim promenama. Ako ste slobodni, otvara se mogućnost za vezu sa Jarcem.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige. Možete da se opustite i da uživate u veoma lepom danu.

VAGA

POSAO: Spremni ste da se posvetite poslu maksimalno i da većinu važnih obaveza preuzmete na sebe. Moguće je da ćete u narednom periodu uspeti da dođete do željenog unapređenja.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv dan na ljubavnom planu. Pred vama su doživljaji kakve do sada još niste imali priliku da iskusite! Možete da se nadate lepom odnosu sa Vodolijom.

ZDRAVLJE: Skloni ste pucanju kapilara. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa krvotokom, cirkulacijom i svime što je vezano za to, pa pripazite.

ŠKORPIJA

POSAO: Shvatili ste u čemu ste ranije grešili i spremni ste da to promenite. Možete da očekujete pozitivne poslovne rezultate. U narednom periodu ćete ostvariti velike i značajne pomake.

LJUBAV: Želite da zadržite trenutnog partnera pored sebe bez obzira na sve. Spremni ste da mu oprostite neke greške. Ukoliko je u pitanju Ovan, vaša veza je veoma burna od samog početka.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa zdravljem na nervnoj bazi… Povedite računa o tome u ovom periodu i pokušajte da se posvetite sebi i traženju unutrašnjeg balansa i mira.

STRELAC

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam uvek lako da izađete sa svim svojim obavezama na kraj. Moguće je da ste previše zabrinuti zbog uticaja neke osobe koja vam unosi tenziju.

LJUBAV: Očekujete da će vas emotivni partner podržati na svim poljima. Moguće je da u narednim danima planirate da mu zatražite i finansijsku podršku od njega.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima bi mogli da vam stvaraju manje probleme. Skloni ste i tegobama vezanim za išijas, reumu i slične boljke. Utopljavajte se i pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Niste dovoljno skoncentrisani na svoj posao. Ne biste trebali da rešavate neka važna pitanja danas, da ne biste pogrešili. Pokušajte da se bavite samo rutinskim stvarima.

LJUBAV: Moguće je da trenutno niste zainteresovani za nova dešavanja na ljubavnom planu iako imate ponude. Jednostavno želite da date sebi neko vreme da uživate u samoći.

ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju bi mogle da vas prate tokom današnjeg dana, skloni ste nervozi ali generalno ne biste trebali da očekujete neke veće probleme na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Vi ste veoma dobri u svom poslu. Možete da se nadate unapređenju u periodu koji dolazi. Pogotovo ćete se dobro slagati sa saradnicima koji su mlađi od vas.

LJUBAV: Imate priliku da obnovite ljubav sa jednom osobom sa kojom je došlo do privremenog zatišja. Daćete svoj maksimum da joj se opet približite. Očekuje vas dobar odnos sa Rakom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima tokom današnjeg dana, pa bi bilo dobro da posetite stomatologa. Ukoliko primetite bilo kakve bolove, nemojte mnogo da odugovlačite.

RIBE

POSAO: Nalazite se u neugodnoj situaciji jer ste na neki način primorani da izaberete između dve zaraćene strane ili dva klana na poslu… A u suštini ne podržavate nikoga od njih…

LJUBAV: Imate dobar odnos sa partnerom i osećate sesigurno pored njega. Ne očekuju vas emotivne promene koje ne želite. Sa Lavom možete imati specifičan odnos.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma. Važno je da unosite dovoljno vitamina i minerala. Generalno kada je u pitanju zdravlje nemate neke veće tegobe danas.

alo.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *