Home / Linkovi / EL ČAPOVO BOGATSTVO: Svoju moć pokazivao kroz kolekciju od više desetina zlatnih pištolja iz kojih je pucano samo jednom!

EL ČAPOVO BOGATSTVO: Svoju moć pokazivao kroz kolekciju od više desetina zlatnih pištolja iz kojih je pucano samo jednom!

El Čapo predstavlja najvećeg narko dilera 21. veka. Do sada, on je zarađivao daleko više novca od Pabla Eskobara. Imao je svoje veze u svim delovima društva, a njegova želja za moći je bila očigledna.

Prema rečima supruga trgovaca droge, blizanaca Pedra i Margarita Flores Juniora, koji su blisko sarađivali sa kartelom Sinaloa, El Čapo se brinuo o sebi. Nije se drogirao, nije pio alkohol, želeo je da njegov um i telo bude zdravo. Čak je uzimao vitamine.

– Bio je veoma nasilan čovek tako da su svi bili preplašeni zbog njega. Nije morao da viče, samo bi posmatrao ljude i studirao ih, kao da je gledao kroz njih. Sve je posmatrao, svaku reč koja je izgovorena jer u tom poslu, nikome ne možete da verujte – rekla je jedna od žena narko-bosova.

On je imao i nežnu stranu, dodaje i kaže da ga je sigurno slomilo to što su njen suprug i njegov brat, bili doušnici SAD za El Čapa.

Kada je policija upala u njegovo utvrđenje od dvorca, mogli su se uveriti kakvim je bogatstvom raspolagao El Čapo. Pored tigra, brda novca i najskupljih tehničkih uređaja, pronađena je velika kolekcija ZLATNIH pištolja i skupocenog oružija. Kolekcija je sadržala više desetina pištolja, a kasnijom analizom je utvrđeno da je iz svakog pucano samo jednom. Ne zna se zašto i verovatno se nikada neće otkriti.

Na ovim slikama možete videti kako izgledaju ti skupoceni pištolji.

Većina je od zlata.

Naravno, ne može se utvrditi da li je sa njima počinjeno neko ubistvo ili drugo zlodelo.

Pogledajte samo koliko ti pištolji sjaje, a ne može niko garantovati da policajci neki primerak nisu ostavili za sebe, kao uspomenu, koju će pretvoriti u gomilu zelenih novčanica.

politika-ekspres.net

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *