Home / Astrologija / LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 26. februar – 4. mart 2018: Koga očekuju romanse i strastveni susreti?

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 26. februar – 4. mart 2018: Koga očekuju romanse i strastveni susreti?

Ljubav, ah ljubav… Ako vas ovih dana nešto muči – niste jedini. Pa opet, u ovoj sedmici mnoge očekuju baš lepe stvari. Bikovima je, recimo, moguć strastven susret sa atraktivnom osobom koju poznaju preko posla, ali zato bračnom ili dugogodišnjem partneru Vodolije može da zasmeta što ove pokušavaju da mu nametnete svoje stavove u vezi sa zajedničkim životom…

OVAN (21. 3 – 20.4)
Naglašena pozicija Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, donosi vam mogućnost ulaska u romansu s umetnikom ili lekarom. U drugoj polovini perioda, očekuju vas nova poznanstva i susret s nekim vazdušnim znakom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokušava da vam nametne svoju volju. Oko 2. marta, vašu pažnju može da privuče neki Blizanac.

BIK (21. 4 – 21.5)
Vaš vladalac, Venera, simbol ljubavi u izazovnom aspektu s Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa atraktivnom osobom koju poznajete preko posla. Krajem perioda, izbegavajte osobe koje nose uniformu na radu i rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)
Spoj vašeg vladaoca Merkura i Venere, simbola ljubavi i komunikacija, može da vam donese poznanstvo s nekom mlađom osobom preko društvene mreže ili interneta. Aspekti Marsa u polju ljubavi donose vam mogućnost susreta sa Strelcem. Povedite računa o odnosu prema bračnom ili dugogodišnjem partneru, naročito ukoliko se radi o nekom Ovnu.

RAK (21. 6 – 22.7)
Pozicija Marsa, simbola akcije i seksualnosti, najavljuje susret sa zanimljivom osobom preko društvene mreže ili interneta. Na nekom javnom mestu, sredinom nedelje, možete da upoznate nekoga ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem. Krajem perioda partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju u njegovu vernost, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

LAV (23. 7 – 23.8)
Aspekt između Urana, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi i planete ljubavi, Venere, donosi vam strastveni susret s Blizancem. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, pazite se skandala, ako ste zbog posla prisutni u javnosti, a ukoliko ste slobodni, moguć je odlazak na zajednički put s partnerom.

DEVICA (23. 8 – 23.9)
U vreme punog Meseca, oko 2. marta, partner može da insistira na razgovoru o zajedničkoj budućnosti, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Krajem perioda, veće su šanse za ulazak u romansu s nekim ko često putuje zbog posla, moguće s nekom Vagom, Bikom ili Ribama.

VAGA (23. 9 – 22.10)
Početkom perioda, možete da sretnete staru simpatiju naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Sredinom nedelje, možete da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Krajem perioda, partner može da pokaže veću dozu ljubomore i posesivnosti, ako ste u braku ili dužoj vezi.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)
Početkom perioda, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata, najverovatnije nekim Bikom ili Jarcem. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, neki vodeni znak može da ostavi snažan utisak na vas. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, klonite se rasprava sa partnerom.

STRELAC (22. 11 – 21.12)
Tokom celog perioda, vaš ljubavni život biće mnogo uzbudljiviji, naročito ako ste slobodni. Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, može da vas odvede u tajnu romansu s nekim vatrenim znakom. Ako ste u braku ili dužoj vezi, sredinom nedelje možete da odete na zajednički put s partnerom.
Zdravlje Provodite više vremena na svežem vazduhu.

JARAC (22. 12 – 29.1)
U ovom periodu očekuje vas dosta uzbuđenja na emotivnom planu, naročito ako ste žena. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, na nekom javnom skupu može da vam se udvara osoba koja je prisutna u javnosti. Konjunkcija Venere i Neptuna može da vam donese strastveni susret sa vodenim znakom koji često putuje zbog posla.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)
Bračnom ili dugogodišnjem partneru može da zasmeta što pokušavate da mu nametnete svoje stavove u vezi sa zajedničkim životom. Ukoliko ste slobodni, preko interneta ili neke društvene mreže možete da upoznate osobu rođenu u nekom vazdušnom znaku. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, mogle bi da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

RIBE (20. 2 – 20.3)
Pozicija planete seksualnosti, Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće kontakata sa strancima, u vaš život može da donese mlađu osobu čijem ćete šarmu teško odoleti. Početkom perioda možete da uđete u tajnu romansu s Bikom. U vreme punog Meseca, oko 2. marta, bilo bi bolje da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi.
Novosti.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *