Home / Linkovi / CIJELO PORODILIŠTE OSTALO U ČUDU: Žena na svijet donijela…

CIJELO PORODILIŠTE OSTALO U ČUDU: Žena na svijet donijela…

Kad je mama bjelkinja, a tata crnac, šanse da njih dvoje dobiju blizance različite boje kože iznose jedan prema 500.000. Šansa da se to ponovo je još manja, a takav medicinski fenomen se dešava jednom u milion slučajeva. Ovaj par je doživio upravo to.

Alison Spuner i njen partner Din Durant su nedavno drugi put dobili bliznakinje, djevojčica Maja i Lija rođene su sa različitom bojom kože, jedna je poput mame bijela, druga je kao tata crne puti. Dvojajčane bliznakinje su tako nastavile zanimljivu porodičnu tradiciju. Alison i Din su prije sedam godina dobili prvi par bliznakinja, Loren je rođena sa bijelom bojom kože, plavim očima i svijetlom kosom, a Hejli je na svijet došla sa crnim tenom, crnom kosom i tamnim očima.

Boja kože je rezultat gena roditelja, ovakva “raspodjela” je iznenadila čak i stručnjake. U slučaju djevojčica rođenih sa bijelom kožom u interakciji su bili “slični” geni mame i tate, u slučaju tamnoputih beba došlo je do ravopravne podjele majčinih i očevih gena. – Mislim da se ovako nešto ne bi desilo treći put, moram da naglasim i da ne planiram da dobijem i treći par blizanaca – rekla je mama kroz smijeh. Hejli i Loren su presrećne zbog novih beba. – To je nešto posebno – poručila je Hejli.

Pogledajte video:

Izvor: zena.blic.rs

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *