Home / Astrologija / Zvezde otkrivaju 4 horoskopska znaka kojima je se*s sve – i zbog toga vam nikada neće biti verni

Zvezde otkrivaju 4 horoskopska znaka kojima je se*s sve – i zbog toga vam nikada neće biti verni

Teško vama ako ste u vezi sa nekim od njih.

Za ove znakove seks je drugo ime, i ne varaju svoje partnere teko onakol već zato što nikad ne znaju šta sami hoće. Seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na izazove i stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim.

1. Škorpija

Za Škorpije se često može čuti da predstavljaju seks, a često odlaze iz krajnosti u krajnost: ili će imati nekoliko partnera odjednom ili će biti u potpunosti opsednuti jednom osobom. Ali, kako god bilo, seks je važan deo njihovog života, koji ih tera na izazove i stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim.

2. Ribe

Ribe su sklone životu u svetu mašte pa često poljube puno pogrešnih osoba, dok ne pronađu onu pravu. Drugim rečima, kod ovog horoskopskog znaka, promiskuitet proizlazi iz njihovog nepopravljivog optimizma i željom za pravom ljubavi, a manje iz želje za seksom.

3. Blizanci

Blizanci na svim životnim poljima vole da imaju nekoliko opcija, a tako je i na onom ljubavnom. Vole da znaju o svemu pomalo, a nije im problem ni da unište neki ljubavni odnos, ako je u pitanju njihovo zadovoljstvo. Ovaj je znak u stalnoj potrazi za nečim novim i teško se zadovoljava bilo kakvom vrstom rutine. To je, u jednu ruku, dobro za njihove partnere, jer su u stalnoj potrazi za novim načinima, kako da ih zadovolje.

4. Strelac

Kada su u pitanju Strelci, njihov libido nikada nije zadovoljen. Njih nazivaju “divljom decom” horoskopa, jer oni vole da budu slobodni i da zadovolje svoje želje na razne načine. Drugim rečima, Strelci vole da love svoje strasti, bez obzira na to koliko su im one dostupne ili ne. Upravo zato, ovaj znak voli da ima nekoliko opcija.

(Izvor: telegraf.rs / index.hr)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *