Home / Astrologija / Mesečev horoskop za sve znake do 11. marta 2018. godine: Da li ste spremni za promene koje donosi pun Mesec u Devici

Mesečev horoskop za sve znake do 11. marta 2018. godine: Da li ste spremni za promene koje donosi pun Mesec u Devici

Mesečev horoskop otkriva kakve nam tajne donosi energija Meseca – evo šta nas očekuje do 11. marta 2018. godine!

Čovek nije ostrvo, a pomračenje Sunca za mlad Mesec u Vodoliji, 15. februara, trenutak je da se uključimo u grupne aktivnosti i podelimo svoje ideje u atmosferi koja hrani našu individualnost i kreativnost. Nije dovoljno biti na društvenim mrežama, krenimo u stvarni život! Vodolija, Bik, Lav i Škorpija – napravite nešto neočekivano i drugačije nego inače! Niste ljubitelj iznenadnih promena, ali ćete uživati u slobodi koja vas čeka s onu stranu navika.

Ako ste Ribe, Devica, Blizanci ili Strelac, pitajte sve što ste hteli da znate, a niste se usudili da pitate. Nema tabu tema – svoje ideje, snove i uverenja možete podići na viši nivo. Ovan, Vaga, Jarac i Rak podsećaju se na to da promene počinju tako što prvo promenimo sebe. Nitko nije savršen, pa krenite na posao!

Evo što je korisno napraviti uz prvu četvrtinu u Blizancima, 23. februara: više čitati, pisati dnevnik, odgovoriti na važne poruke, nazvati prijatelje i proveriti kako su. Nadahnuće ćemo pronaći u bibliotekama, pozorištu ili na koncertima. Imamo dovoljno koncentracije za učenje i pisanje.

Nemojte ovu dragocenu energiju rasipati na trivijalnosti ili ogovaranja jer sad možete vrlo jasno izraziti sve ono što mislite i što vam je na srcu.

Pun Mesec u Devici, 2. marta, poziva nas da se uravnotežimo promišljenim i praktičnim aktivnostima. Snove ćemo ostvariti koristeći svoje veštine, strpljivo i skromno, stvarajući red u svemiru.

Dok se Devica, Bik i Jarac bave pročišćavanjem tela, dijetama, vežbanjem i zdravljem, Vaga, Vodolija i Blizanci pokušaće da stvore red u glavi. Meditacija, puno sna i rad na sebi pomažu da stvorimo unutrašnji red i mir. Lav, Strelac i Ovan otkrivaju kako biti srećniji s onim što imaju, sada i ovdje.

Lakše ćete pronaći lepotu u malim stvarima. Ribe, Škorpija i Rak postaju svesniji šta bi trebali popraviti u svojim odnosima, ljubavnim, prijateljskim i poslovnim, i koje neugodne, ali razumne poteze treba povući da bi ih pročistili.

S drugom četvrtinom u Strelcu, 9. marta, potražimo načine kako da se izvućemo iz uskih okvira svakodnevice. Uz ovu optimističnu i ekspanzivnu energiju možemo otkriti nove nadahnjujuće ideje i znanja.

Vrlo uverljivo zastupamo svoja uverenja i beskompromisno tražimo istinu u svemu što radimo. Zapitajmo se u što stvarno verujemo i odbacimo sva površna uverenja koja nisu duboko usađena u našem vlastitom srcu.

(Sensa klub)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *